SPOR Haber Girişi : 23 Mart 2017 16:25

Bucaspor'da saflar netleşiyor

Bucaspor'da saflar netleşiyor
Bucaspor'da gözler yarın(Cuma) gerçekleştirilecek kongreye çevrildi. İki başkan adayı arasındaki yarışta Ahmet Doğan ve İhsan Bozkurt arasında kıran kırana bir yarış bekleniyor

Cuma akşamı yapılacak olağanüstü kongrede Ahmet Doğan'ın destek turları devam ederken diğer aday İhsan Bozkurt'a eski başkanlardan Hüsnü Kaya ile daha önce adaylığını açıklayan Veysel Deniz, Adil Demir eski yönetici Ercan Geçgel ve taraftarlar Derneği Başkanı Evren Yiğit ile mevcut Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Gürkan açık destek veriyor.

Dün akşam yapılan yönetim Kurulu toplantısında alınan karar gereği yönetim Kurulu olarak tek aday desteklenmesi kararı çıkmazken yöneticiler serbest bırakıldı. Başkan Çetin Kayışlı kongrede taraf olmayı düşünmediğini belirterek her iki adaya eşit mesafede olduğunu belirtti. Yönetim Kurulu Üyesi eski Basın Sözcüsü Sait Demir kulübün içinde bulunduğu durum ortada iki adayda iyi arkadaşlar cesaretlerinden dolayı kutlarım, kan değişikliğine ihtiyaç vardı geç kalınmış bir karar olmasına rağmen kongreden en sağlıklı kararın çıkacağına inancım tamdır dedi. Yönetim Kurulu üyesi ve eski Milletvekili Salih Dayıoğlu ise Bucaspor'un artık boş laf yerine verilen sözleri yerine getiren Başkan ve yöneticilerine ihtiyaç var, kulübün rahatlaması ve iddialı duruma gelmesi için en az 10 milyon TL para lazım bunu karşılayacak Başkan ve Yönetim Kurulu göreve getirilmesi gerektiğini söyledi.

LEVENT BAŞKAN KİMİ DESTEKLİYOR?

Bucaspor'un yeni patronunu belirleyecek olan kongre öncesi gözler Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya çevrildi. Kongre sürecinde tarafsız bir tutum takınan Başkan Piriştina ''iki adaya da eşit mesafedeyim. Kulübün maddi durumu ortada. Her iki başkan adayının da maddi tabloyu göz önüne alarak yönetim kurulu oluşturması gerekir. Ben her iki adaya da aynı mesafedeyim' mesajı verdi.

İhsan Bozkurt ve Ahmet Doğan'ın yarışacağı seçim Buca Belediyesi Yarı Olimpik Havuzu konferans salonunda saat 18.00'de başlayacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.