SPOR Haber Girişi : 24 Mart 2017 23:40

Bucaspor'da yeni başkan belli oldu

Bucaspor'da yeni başkan belli oldu
Sonucu merakla beklenen kongrede son gülen Ahmet Doğan oldu
Buca Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen olağanüstü kongrede iki aday yarıştı. Geç saatlere kadar süren sayımın ardından 270 üyenin oy kullandığı kongrede Ahmet Doğan'a 107 rakibi İhsan Bozkurt'a ise 45 oy çıktı.

Eski başkan Çetin Kayışlı dönemine ait harcamalar da ibra edilirken, Kulübün mevcut borcunun 23 milyon 589 bin lira olduğu açıklandı. Yeni yönetimin mali kongreye gitmemesi için de tahmini bütçenin 7 milyon lira olacağı belirtildi. Kongrede üye sayısı da düşürüldü. Daha önce 23 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısı 17'ye indirildi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, kongrede kazananın Bucaspor olduğunu ifade etti. Bucaspor Futbol Akademisi Başkanı Adnan Dolma ile bazı yönetim kurulu üyeleri, akademinin gelirlerinin üst yapı tarafından kesilmesi üzerine divan kuruluna bir önerge verdi. Önergede Bucaspor ile altyapı arasında bir sözleşme imzalanarak kulüp binasının önündeki halı sahalar ile kafeden gelen kira gelirlerinin altyapıya verilmesi istendi. Yapılan oylamada 68 ret oyu çıktı.

Bucaspor yeni yönetimi

Bucaspor'un yapılan olağanüstü kongresinde göreve gelen başkan Ahmet Doğan'ın yönetimi şu isimlerden oluştu: İrfan Bal, Fevzi Özer, Hakan Özdem, Serkan Altunsulu, Önder Akhan, Kemal Acar, Ömer Keskin, Doğan Sarıkaya, Murat Özkökoğlu, Ümit Albay, Mehmet Peker, Serdar Deniz, Cem Şendil, Ali Doğan, Ümit Türkmen, Rıfat Doğan.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.