SPOR Haber Girişi : 25 Şubat 2017 01:41

Bursaspor taraftarı futbolculara saldırdı

Bursaspor taraftarı futbolculara saldırdı
Bursaspor takım otobüsü deplasmanda oynayıp farklı kaybettiği Kasımpaşa maçının ardından Bursa'ya dönüşte Osmangazi Köprüsünün çıkışında şok bir tepki ile karşılaştı.
Çıkış gişelerinde takım otobüsünün önünü kesen Bursasporlu taraftarlar otobüse bindi. Futbolculara tepki gösterilirken futbolcuların da karşılık vermesi üzerine otobüs içinde arbede yaşandı. Otobüsün camları kırılırken futbolcular ve teknik ekip yaşananların ardından davacı oldu. Bursaspor Kasımpaşa deplasmaınından 4-0'lık sonuçla puansız ayrılmıştı. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi.

Ellerinde bıçak ve sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın çoğunluğunun darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi. Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, polis ekipleri tarafından gözaltına alını. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.