POLİTİKA Haber Girişi : 17 Mart 2017 16:36

CHP Buca'da rota Erzincan

CHP Buca'da rota Erzincan
CHP Genel Merkezi referndumda 'Hayır'lı sonuç için düğmeye bastı. Milletvekillerinin ardından belediye başkanları da Türkiye'nin dört bir yanını kapsayacak şekilde görev dağılımı yapıldı
BÜNYAMİN DOBRUCALI /

CHP Genel Merkezi'nin talimatıyla CHP'li Belediye Başkanları yolllara düşmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Milletvekillerini kendi illeri dışında çalışma yapmaları için görevlendiren CHP Genel Merkezi ikinci turda bu kez Belediye Başkan ve örgütlerini sahaya sürüyor. Bu kapsamda Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'ya tam 1277 kilometre uzaklıkta 'Hayır'lı kampanya yapma görevi geldi.

ROTA ERZİNCAN

Başkan Piriştina ve Kaya'nın ekibinde ayrıca CHP Buca Grup Başkanvekili Kasım Akdağ  ve Avukat Onur Temiz'in eşlik edeceği öğrenildi. 20 Mart Pazartesi günü Erzincan'a gidecek olan Buca ekibi 3 gün boyunca Erzincan'ın il ve ilçe merkezlerini ziyaret ederek referandumda 'Hayır' çağrısı yapacak.



CHP Genel Merkezi'nden seferberlik emri alan ilçelerden Bayraklı Erzurum'a, Karşıyaka Konya'ya, Karabağlar ekibi ise Malatya'ya gidecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.