POLİTİKA Haber Girişi : 28 Ağustos 2017 13:29

CHP her yerde ADALET istiyor

CHP her yerde ADALET istiyor
Artık kimse CHP içersinde adaletsizlikten bahsetmeyecek. Kılıçdaroğlu ülkede istediği barışı, huzuru ve adaleti önce parti içinde uygulanmasını istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi hak hukuk Adalet eylem ve söylemleri ile gündemden düşmüyor. "Türkiye demokrasinin dönüm noktalarında biri olan adalet yürüyüşü. Her kesimden insanlar, aydınlık Türkiye'nin geleceği için yürüdü.  O yürüyüş, tıkanmış olan siyasi kanallara yeni nefes almayı sağladı. Türkiye toplumu bu adalet yürüyüşü ile derin bir nefes aldı. Tıkanan siyaset kanallarını açan Adalet yürüyüşü sonrası Adalet kurultayı Özgür Türkiye için umut kaynağı oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kurultay açılış konuşmasında, "Biz gerginlik, kavga istemiyoruz. Kendi ülkemizde huzur içinde barış içinde yaşamak istiyoruz. Biz adaletli bir Türkiye istiyoruz dedi.

Ülkenin tıkanan siyasi kanallarını açacak konular hakkında düzenlenen çalıştaya önemli Bilim adamları katılarak katkı sağladı. Kurultay da "Mahkemede Adalet", "Yaşamda Adalet" "Seçimde Adalet" İnançta Adalet "Eğitimde Adalet", "Geçimde Adalet", "Tarım İşçilerine Adalet", "Soma'da Şirvan'da Madencilere Adalet", "Engellilere Adalet" "Devlette Adalet" "Medyada Adalet" başlığı altında düzenlenen çalıştaylara katılımcılar büyük ilgi gösterdiler ve önemli kazanımlar elde ettiler. Adalet yürüyüşü ve Adalet Kurultayı artık Ülkede büyük yankı uyandırırken CHP içersinde unutulan Adalet, liyakat emek değerlerini hatırlattı.

Kurultaya giden CHP'de artık Genel Başkan Kılçdaroğlu'nun söylediği gerginlik ve kavga yaşanmayacak, parti içi huzur ve barış ortamında delege seçimleri ve kongreler gerçekleştirilecek. Delege listeleri hazırlanırken kanaat önderleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, parti üst yöneticileri öncelikle tüzük gereği Kadın ve gençlere öncelik verilmesini daha sonra benim adamım anlayışı yerine partiye güç verecek isimlerin yazılmasını isteyecekler. Çünkü CHP'de en önemli anlayış Adalet.

Yerel Yönetimlerde iktidar olan CHP işe alımlarda hemşericilik, ekipçilik, mehsepçilik yerine adama göre iş değil işe göre adam anlayışıyla gerçekten partiye emek vermiş gerçekten işe ihtiyacı olan insanlara iş kapısı aralayacak bir evden 2 veya 3 kişiye değil her evden 1 kişiye iş imkanı sağlayarak adaletli davranacak.

Artık kimse CHP içersinde adaletsizlikten bahsetmeyecek. Kılıçdaroğlu ülkede istediği barışı, huzuru ve adaleti önce parti içinde uygulanmasını istiyor.

CHP her yerde ADALET istiyor. Göreceksiniz delege seçimlerinde kavga olmayacak, listelerde gerçekten adaletli davranılacak huzur ve barış içersinde kurultay yapacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.