POLİTİKA Haber Girişi : 27 Aralık 2017 13:36

CHP Karşıyaka tek yürek!

CHP Karşıyaka tek yürek!
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yaklaşan il kongresi öncesi yeni seçilen İl Delegeleri ile kahvaltıda buluştu.

CHP Karşıyaka tek yürek! 

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yaklaşan il kongresi öncesi yeni seçilen İl Delegeleri ile kahvaltıda buluştu. Toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da katıldı.

UĞUR YILDIRIM'A TAM YETKİ

Zübeyde Hanım Nikah Evi'ndeki toplantıda, il delegeleri tek tek söz alarak düşüncelerini dile getirdi. Karşıyaka'nın il delegeleri, İl Kongresi öncesinde yapılacak görüşmeler ve aday belirleme sürecinde İlçe Başkanı Yıldırım'a tam yetki verdi. Yıldırım, bu süreçte Karşıyaka örgütünü temsilen görüşmeler yapacak, temaslarda bulunacak. Karşıyaka'nın il delegeleri, kongre öncesi yeniden bir araya gelerek kararını verecek. Örgüt, kongreye blok olarak gidecek.

ÖNEMLİ OLAN CHP

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım "Karşıyaka örgütü hiç olmadığı kadar bütünlük ve birlik içinde. İl kongremizde ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz. Örgütümün bana duyduğu güveni boşa çıkartmayacağım. En doğru ve isabetli kararları yine birlikte alacağız. Biz güçlü bir ilçeyiz ve güçlü bir örgütüz. CHP'nin menfaatlerini göz önüne alarak, belirleyici olacağımıza eminim" dedi.

CHP TEK VÜCUT

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise "Karşıyaka örgütünü 3-4 parça olarak görenler, bizim tek vücut olduğumuz gerçeğini de görmelidir. Bizim il ve ilçe kongrelerinden daha önemli sorunlarımız vardır. O da ülke meseleleridir. Bugün içinden geçtiğimiz zor süreçte, birbirimizle uğraşmaktan, didinmekten sıyrılmalıyız. Birlik ve bütünlük içinde, aklı selim bakış açısıyla hareket etmeliyiz. Kongreler gelip geçer. Kim kazanırsa kazansın, galip gelen CHP ahlakı ve ruhu olsun. Tüm çabamız bu yönde" dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.