POLİTİKA Haber Girişi : 26 Mayıs 2016 19:16

CHP liderini hiç böyle görmediniz!

CHP liderini hiç böyle görmediniz!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fındık üreticilerinşn sorunlarını dinlemek için geldiği Ordu'da başında kasketi elinde orağıyla üreticiye yanındayız mesajı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Fındık üreticileri, pazarlama ve fındık sanayiinin temsilcileri ile " Fındık Toplantısı"nda biraraya geldi. Giresun-Ordu bölgesinin üretim ve pazarlama sorunları ile fındığın uluslararası piyasalardaki durumu, hükümetin fındık politikalarının ele alındığı toplantıda Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Çetin Osman Budak, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır , Başdanışman Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu da hazır bulundu.

Kılıçdaroğlu,Ordu kapalı spor salonunda toplanan Fındık Çalıştayı'nda üreticilere hitap etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Kazım Türkmen'in vefatı nedeniyle Türkmen Ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Seyit Torun ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır da katıldı.

Kılıçdaroğlu günün yorgunluğunu Ordu fındık bahçelerinde buldu. Seçildiği kongrenin ardından ilk kez kasketini yeniden giyen CHP lideri orağı eline aldı ve bahçedeki zararlı otları tek tek temizledi.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hüseyin özdemir 01 Ocak 1970 02:00

    Halkın içinden gelen yetişmiş bir insan olarak ahlaki iyi vasıflara sahip biri olarak kendisini kutlarım

  • AKIN SALMAN 01 Ocak 1970 02:00

    HERNE KADAR DURUŞ VE TUTUŞ ŞEKLİ YANLIŞ OLSA DA,ÇİFTÇİYİ SEVMESİ,YAPTIKLARINA ÖZENMESİ GÜZEL ŞEY. :)

  • Kemal Başol 01 Ocak 1970 02:00

    Oğrak değil; KOSA ! Halkın içinden gelen, adam gibi adam !!!