EĞITİM Haber Girişi : 09 Aralık 2016 15:10

CHP Tire'den anlamlı kampanya

CHP Tire'den anlamlı kampanya
CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte bir kez daha çok anlamlı bir etkinlik için kolları sıvadı. Hedefte 'kütüphanesiz köy' bırakmamak var

BÜNYAMİN DOBRUCALI /

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran olaylardan biri PISA 2015 sonuçlarında yaşadığımız büyük hayal kırıklığıydı. Fen, Matematik ve Okuma alanında Türkiye ne yazık ki içler açısı bir tablo sergileyerek hayal kırıklığı yarattı. Eğitimde yaşanan kaosun ana gündem maddesi olması gereken alanlardan biri de kuşkusuz politika.

Anayasa ve Başkanlık tartışmalarına takılıp kalmış olan politikanın bu konulara yeterince vakit ayırmaması İzmir'de genç bir politikacı için geçerli değil. CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar bu kez eğitim sorununa el attı ve hedefine kütüphaneler zinciri kurmayı koydu. Başkan Şenoyar Tire'de kütüphanesiz tek köy bırakmamak için çok anlamlı bir kampanya başlattı. İzmir'in dört bir yanından yağan kitapları ekibiyle birlikte tek tek düzenleyen Başkan Şenoyar 'Köylere kuracağımız mini kütüphaneler için kitap yardımları devam ediyor.Köylerde okumak isteyenlere ulaştırılmak üzere kitap yardımı yapan vatandaşlarımıza teşekkürler.' Mesajı Verdi.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.