POLİTİKA Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 18:12

CHP'de 'Taht kavgaları' çok erken başladı!

CHP'de 'Taht kavgaları' çok erken başladı!
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Genel Sekreter Kamil okyay Sındır'a 12.madde yüzünden fırça attığı iddiaları gündemi hareketlendirdi. Peki bugünkü MYK'da ne oldu?
BÜNYAMİN DOBRUCALI /
Kılıçdaroğlu ;'bundan sonra 12.maddeden üye kaydı yasak kardeşim' diyerek konuyu kapattı.
İzmir'in büyük bir olasılıkla bugün en çok okunan Ege Postası'nın özel haberi bu sözlerle kapanıyordu.
Haberde yaşandığı iddia edilen '12.madde fırçası' iddiasını unutmadan bir yana koyun ve sonra da şu bilgiyi üzerine ekleyin.
Bugün yapılan MYK'da 12.Maddeden 20'ye yakın üye yapıldı.
Ya Kılıçdaroğlu çark etti ve kendi sözlerinin tam aksi yönde karar aldı ya da '12.madde fırçası' iddiasını kulis bilgisi olarak veren ya da verenlerin kafasında başka bir şey var.
Ege Postası bu haberi yazıyorsa emin olabileceğiniz tek konu, parti içinden birilerinin bu bilgileri gerçekten doğruymuş gibi verdiği , aktardığı olmalıdır.
Konuyu, 'kılıçdaroğlu-Sındır' arasında gerilim noktasına taşımanın, İzmir siyaseti üzerine 2019 hesaplarıyla ilgisi olması çok daha kuvvetli ihtimal olarak görülüyor.
CHP'yi zor, çetin ve hararetli bir süreç bekliyor. Parti içinden gelen kulis bilgilerini tek yönlü okumaya çalışmaktan ziyade bu bilgileri kim, neden sızdırmış olabilir sorusuyla birlikte okumakta fayda olabilir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.