GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mayıs 2017 16:16

CHP'de bu kez Belediye Başkanlarını toplandı

CHP'de bu kez Belediye Başkanlarını toplandı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarını Ankara'da topladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sonuçları ve gelecek seçimlere yönelik değerlendirmeler yapmak üzere, aynı zamanda kurultaya yönelik görüşlerini de almak üzere CHP'li belediye başkalarıyla Ankara'y çağırdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 21 ilçe belediye başkanı da Ankara'daki toplantıda hazır bulundu. Belediye meclis üyesinin eşinin cenazesi nedeniyle Ankara'ya gidemeyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce dışında başkanlar toplantıya tam kadro katıldı.

2019 MESAJI
Toplantıda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu bir konuşma yapmadı. Belediye başkanları adına Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila söz aldı. Başkan Atila, "Referandumu eşit şartlarda olmamasına rağmen çok iyi bir çalışmayla tamamladık. Gayet iyi bir sonuç alındı. Devletin tüm imkanları ve olanakları karşısında halk büyük destek verdi. Böyle giderse daha iyi sonuçlar alacağız. 2019 seçimlerinde biz yarışı kazanabiliriz. Biz aslında bu referandumu da kazanmıştık. Sonuçlarına bakıldığına ve o gün yaşananları analiz ettiğinizde milletin ciddi rahatsızlık duyduğunu hepimiz gördük. Biz bundan sonra her projemizi, çalışmamızı seçmenin en az seçmenin yüzde 70'ini kucaklayabilecek şekilde yapmalıyız" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.