POLİTİKA Haber Girişi : 17 Eylül 2017 16:00

CHP'de gözler bu sandıklara çevrili

CHP'de gözler bu sandıklara çevrili
Delege seçimi heyecanı bu kez Barış, Adatepe, Yaylacık ve Yıldız Mahalleri'nde yaşanıyor. Adatepe'de zafer kırmızı listenin oldu

Çiğli, Karabağlar  ve Güzelbahçe'nin aksine Buca delege seçimlerini sessiz ve sakin bir rekaber havası içinde geçiriyor. Pazar günü sandıkların kurulduğu mahalleler Barış, Adatepe, Yaylacık ve Yıldız'dı. Başkan Levent Piriştina'nın listenin birinci sırasında yer aldığı Yaylacık'ta seçim tek liste üzerinden gerçekleştiriliyor.

 

 

İLK SONUÇ BARIŞ'TAN GELDİ

Cumartesi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Barış Mahallesi'nde iki liste yarıştı. Harun Düşenkalkan ve Meclis üyesi Ali Güzel'in liderliğinde hazırlanan beyaz listeye 110, bir grup mahalleli tarafından son anda yarışa dahil edilen mavi liste 78 oy aldı.

 

ADATEPE'DE ZAFER KIRMIZI LİSTENİN

Sonucu merakla beklenen mahalleler arasında yer alan Adatepe'de iki liste yarıştı. Suat Nezir'in öncülüğünde hazırlanan kırmızı liste ilk sıralarına gençleri ve kadınları yazarak dikkati üzerine çekti. Belediyeye yakın Ümit Şimşek'in öncülüğünde hazırlanan beyaz liste ise yarışın diğer tarafı olarak üyenin karşısına çıktı. Oy verme işleminin ardından yağılan sayımda zafer Kırmızı listenin oldu. Rakibine fark atan kırmızı listeye 177, beyaz listeye ise 112 oy çıktı.

 

 


YILDIZ'DA 3 LİSTE

Zorlu bir rekabetin yaşandığı Yıldız Mahallesi'nde ise tam üç liste yarışıyor.




Yıldız Mahallesi'nde delege listesi şu isimlerden oluştu..

Emine Sermen, Kemal Altun, Mikail Kamacı, Necla Şahin, Mızrap Altay, Eyup Bayer, Şifa Tok, Sebahat Karaoğlu, Sergül Yıldız, Mehmet Yıldırak, Olcay Altunbulak, Okan Çelik, Kıyas Tiktaş,Ertaş Kocalar, Taner Gül

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.