POLİTİKA Haber Girişi : 08 Aralık 2016 13:10

CHP'de referandum için söz örgütlerde

CHP'de referandum için söz örgütlerde
CHP Genel Merkezi Başkanlık referandumu öncesi yol haritasını belirlemek için örgütlere çağrıda bulundu
BÜNYAMİN DOBRUCALI/  
CHP adım adım yaklaşan Başkanlık referandumu öncesi kendi yol haritasını belirlemeye çalışıyor. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzasıyla örgütlere gönderilen çağrıda ana gündem konusu önümüzdeki nisan veya mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen referandum için nasıl bir çalışma yapılması gerektiği konusunda örgütlerden görüş istendi. Tüm il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen talimatta en geç 15 Aralık tarihine kadar konu hakkında görüş ve önerilerin Tekin Bingöl'e iletilmesi gerektiği hatırlatıldı. 


23 NİSAN ŞÜPHESİ
CHP Genel Merkezi kulislerinde AK Parti'nin referandum için 23 Nisan gibi özel bir tarihi seçebileceğine yönelik endişeler konuşuluyor. 2010'daki Anayasa değişikliği referandumunu 12 Eylül tarihine denk getiren AK Parti'nin bu kez de Cumhuriyetin kuruluşunun temellerinin atıldığı 23 Nisan gününü seçebileceğine inanan CHP'lilerin sayısı her geçen gün artıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.