POLİTİKA Haber Girişi : 16 Aralık 2016 09:39

CHP'li Gümrükçü: 'Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız!'

CHP'li Gümrükçü: 'Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız!'
Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün CHP'yi hedef alan açıklamaları bardağı taşırdı. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Utku Gümrükçü 'sessiz kalmayacağız' mesajı verdi

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz'ın, 'bu nasıl müdür?' dedirten sosyal medya paylaşımı CHP'yi harekete geçirdi.

Nuri Kiraz, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından 11 Aralık günü, "Darbeyle yapamadınız. Ekonomik saldırılar ile yapamadınız. İçimizdeki siyasi muhalefet maşanız olan - Cumhursuz Halt Parçası - ile de gerekli muhalefeti yapamadınız. Çok ilginç ne diyordu o da; Kan dökülmeden bu anayasayı değiştiremeyeceksiniz. Ne tesadüf değil mi? Neyse bu cümleleri de bir yere yazalım. Nihayet emperyalist babalar içimizdeki maşalar ile hanidir ara verdikleri terör saldırısına tekrar geri döndü" ifadelerinin yer aldığı bir yazı yayınlamıştı.

Işte CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Utku Gümrükçü'nün son günlerde CHP'nin kurumsal kimliğine eleştiri sınırlarını zorlayan ve gündemin üst sıralarında yer alan olayların ardından yaptığı uyarının tam metni?..

 

ŞİKAYETÇİYİZ!

Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız! İzmir'in değerlerine kimse hakaret edemez! CHP'nin onurlu Geçmişimize kimse leke süremez! Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız! Şikayetçiyiz!

 

Bir İlk öğretim okulunda öğrencilerine ellerinde urganla poz verdiriliyor... Sıkışınca "izcilik dersi idi" deniyor! Bir diğer okulda minicik çocuklar "tekbir" sesleriyle sanki Cihada hazırlanıyor. Manisa da bir diğeri eşofmanla spor yapan hamile kadına saldırıyor... Yobazın biri Konakta Fazıl Say konserini satırla  basmaya çalışıyor...

 

Birileri adım adım "gerici" ve "Atatürk"süz bir Türkiye inşa etmeye çalışıyor! Birileri göz yumuyor!

 

Son olarak Bergama da İlçe Milli Eğitim müdürü tarafından yani devletin memuru devleti kuran partiye, Atatürk'ün partisine hakaret ediliyor... Yerelde halktan %50 oy alan, Belediyeleri yöneten parti "Cumhursuz" ilan ediliyor!

 

Laikliğin, Demokrasinin, Kemalizmin kalesi İzmir'de Cumhuriyet'in değerlerine saldırılıyor! CHP ve temsil ettiği değerler terör ile özdeşleştirilmek isteniyor!

 

Cumhuriyet Halk Partisi "Cumhursuz Halt Parçası" diyerek aşağılamaya çalışılıyor! 

 

Birileri "Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya" çalışıyor!

 

Devlet adabına yakışmayan, İzmir'in değerlerine açıktan saldıran, halkın tercihleri ile açıkça kavga eden bu şahsa ne "çocuklarımızın geleceği" ne de "milletin eğitimi" emanet edilemez!

 

Göz yummayacağız! Seyirci kalmayacağız!

 

Şikayetçiyiz!

 

Başta mülki amirler olmak üzere İlgili tüm kurum ve kuruluşları göreve davet ediyoruz!

 

Utku Gümrükçü

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.