KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 25 Temmuz 2017 16:11

Çocuklar Barış'ı resmetti

Çocuklar Barış'ı resmetti
Charlie Chaplin Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi çocukların yaz tatillerini keyifli ve eğlenceli geçirmesi için ilginç kurslar düzenliyor.

Buca Belediyesi'nin roman vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Göksu Mahallesi'nde açtığı ve birçok belediyenin model olarak aldığı Charlie Chaplin Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi, ilginç ve eğlenceli kurslarıyla Bucalı çocukların yaz tatillerini keyifli hale getiriyor. Buca Halkevi ile birlikte düzenlenen seramik, ritim ve drama kurslarına yoğun ilgi gösteren Göksu Mahallesi çocukları duvar resim sanatını uyguladıkları " Çocuklar için barış içinde bir dünya" temalı resim çalışması ile dikkat çekiyor.

Buca Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve donanım ve kurslarıyla eşi benzeri olmayan Charlie Chaplin Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi çocukların yaz tatillerini keyifli ve eğlenceli geçirmesi için ilginç kurslar düzenliyor.


Göksu Mahallesi'nde yaşayan çocukların sanatın her dalıyla tanışması için eğitim ve kurslar düzenleyen Atölye, yaz döneminde Buca Halkevi ile birlikte seramik, drama ve duvar resim sanatı kursları açtı.

Özel eğitmenler eşliğinde ritim ve drama eğitimi alan çocuklar, enstrüman olmadan sadece su dolu bardaklarla ritim çalışıp, müzik yapmanın keyfine varırken, seramik sanatının da inceliklerini öğrenme fırsatı buluyor.

Çocukların gözünden barışın resmedildiği duvar resim sanatı kursunda ise " Çocuklar için barış içinde bir dünya" temalı duvar resmi oluşturuldu. Barışın, dostluğun ve kardeşliğin akrilik boyalarla duvara taşındığı resim çalışması çocukların sevgi dolu ve renkli dünyasını ortaya koyuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.