YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 18 Nisan 2018 12:34

Çocuklara sürpriz gösteriler

Çocuklara sürpriz gösteriler
Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Pir Sultan Abdal Parkı içinde hazırlanan şenlik alanında kurulacak oyun parkurlarında, bir şenlik havasında kutlayacak.

Narlıdere’nin 23 Nisan şenliği Pir Sultan Abdal Parkın’da

Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Pir Sultan Abdal Parkı içinde hazırlanan şenlik alanında kurulacak oyun parkurlarında, bir şenlik havasında kutlayacak. Çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanı ‘Maşa İle Koca Ayı’ şenlik alanına gelen çocuklara sürpriz gösteriler ve hediyeler sunacak.

Maşa ile Koca Ayı sürprizleri ile çocukları bekliyor

Narlıdereli çocuklar, Narlıdere Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceye doyacak. 23 Nisan Pazartesi günü Eski Belediye binası karşısı Pir Sultan Abdal Parkı içinde hazırlanan şenlik alanında gerçekleştirilecek şenlik saat 11.00’da başlayacak. Meydana kurulacak özel oyun parkurlarında trambolin, tırmanma piramidi, şişme oyun parkı, şişme macera tüneli, şişme at yarışı oyunları yer alacak. Çocuklara yüz boyama, şekilli balon yapımı kostümlü kahramanlar eşliğinde gerçekleştirilecek etkinlik boyunca çocuklara sınırsız pop-corn, pamuk şeker ve macun ikram edilecek. ‘Maşa İle Koca Ayı’ gösterisi ile hazırlanan sürprizler şenlik alanına gelen narlıdereli çocukların beğenisine sunulacak. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un da katılacağı şenlikte çocuklar gün boyu düzenlenecek etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Başkan Batur “ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu önemli günde 23 Nisan çoşkusunu yaşamaları ve Atatürk’ün kazandırdığı değerleri unutmamaları için bizde bir takım sürprizler hazırladık. Tüm çocuklarımıza Atatürk’ün resmi bulunan tişört hediye edeceğiz. Şenlik alanında Narlıdere’nin tüm çocukları istedikleri aktivitelerden faydalanacak ve ücretisz ikramlar ile tüm gün gönüllerince eğlenecekler. Geleceğimizi şekillendirecek yarının büyükleri için unutulmaz bir anı ve güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız. Tüm Narlıdere’nin çocuklarını 23 Nisan çoşkusunu yaşamak için Narlıdere Pir Sultan Abdal parkı içinde hazırladığımız şenlik alanına bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.