POLİTİKA Haber Girişi : 12 Şubat 2019 16:06

“Çözüm ortaklarımız, çalışma ekibimizsiniz”

“Çözüm ortaklarımız, çalışma ekibimizsiniz”

“Çözüm ortaklarımız, çalışma ekibimizsiniz”

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, hemşehri derneklerinin kurduğu kültür köprülerinin önemine vurgu yaparak, “İzmir’in ve Konak’ın kültür değerlerine katkı sağlayan tüm sivil toplum kuruluşlarımız bizim çalışma ekibimizdir, çözüm ortağımızdır” dedi.

Bütün bir Konak

Çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti’nin Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu bir yandan “Çat Kapı” programları ile ev ziyaretlerini sürdürürken, diğer yandan da Konak’ta faaliyet gösteren tüm STK’larla toplantılar gerçekleştiriyor. Ardahan Hanak İlçesi Yukarı Aydere Köylüleri Derneği ve Erzurum Şenkaya Nişantaşı Yoğurtçular Köyü Derneği’ni ziyaret eden Eroğlu, Konak’a her şeyden önce bir bütün olarak baktıklarını söyledi. Eroğlu, “Bizim belediyecilik anlayışımızda Konak’ta yaşayan herkes ve Konak’ta faaliyet gösteren her kurum belediyemizin bir parçası. Konak bir bütündür. Derneklerimiz bizim çalışma ekibimizdendir. Biz kurum ve kuruluşlarımıza bu gözle bakıyoruz. Bu sebeple STK’lara özel önem ve destek veriyoruz. Hemşehri derneklerimiz de bu desteğin en önemli alanını oluşturuyor. İlçemize kültürel değer katan tüm platformlarla birlikte yürüyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Tebrikler Toros Spor

İzmir Amatör Futbol Ligi’nde GümüşpalaSpor’u yenerek şampiyon olan TorosGücü Spor Futbol Takımını da ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Şampiyon takımımızı kutluyorum. Amatör ligde zorluklarla elde ettikleri bu başarı takdirle karşılanacak bir zaferdir. Yeni dönemde Konak ilçemiz bütün spor dallarında iddialı olacak.  Yerel yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Tesis desteklerimiz, teknik desteklerimiz ve yerel desteklerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.