POLİTİKA Haber Girişi : 25 Haziran 2016 00:08

Dervişoğlu: 'Görende tipinize, sıfatınıza bakıp sizi adam zannediyor.'

Dervişoğlu: 'Görende tipinize, sıfatınıza bakıp sizi adam zannediyor.'
Ankara 3'üncü Asliye Mahkemesi tüzük değişikliklerini 'ihtiyati tedbir' yoluyla durdurdu, Bahçeli çağrısından vazgeçerse 10 Temmuz kurultayı da tehlikede. Müsavat Dervişoğlu yaşanan gelişmelere sert tepki gösterdi

MHP'de sular bir türlü durulmuyor. 19 Haziran Tüzük Kurultayında alınan kararlar Ankara 3'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nin verdiği kararla bir kez daha süreç içinden çıkılmaz bir hale büründü. Genel Başkan adayı Meral Akşener'e açık destek veren ve 19 Haziran Kurultayı'nı Divan Başkanı olarak yürüten Müsavat Dervişoğlu ''Kongre evraklarını bile görmeden tedbir kararı veren mahkemenin duvarında "Adalet Mülkün Temelidir" yazıyorsa hemen indirsinler!..' çağrısı yaptı.

 

BEKLEYİN BAKALIM AZ KALDI!

Müsavat Dervişoğlu sosyal medya üzerinden verdiği mesajda Ülkücü tabana seslendi.

Dervişoğlu mesajında şunları söyledi..

Sürecin başından beri kongre istemeyen efendiler, size hak veriyorum aslında.

Kiminiz kaybedeceğinizden emin olduğunuzdan, kimileriniz de kazanamayacağınızı gördüğünüzden her türlü siyasi ahlaksızlığı yapmaktan kaçınmıyorsunuz.

Beni tanıyan tanır.

Sizler gibi kapı arkasında dedikodu yapıp fitne fesat üretmem.

Sürecin başından beri yaptığınız ne kadar alçaklık varsa ülkücü kamuoyu ile basın toplantısı yaparak paylaşacağım.

Yalan, riya, iftira gibi ülkücü karakterle bağdaşmayacak tüm iğrenç özellikleri bünyenizde barındırmaktan utanmıyorsunuz.

Görende tipinize, sıfatınıza bakıp sizi adam zannediyor.

Bekleyin bakalım az kaldı!..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adsoyad 01 Ocak 1970 02:00

    Cin lanbadan çıktı artık. Bundan sonra ne oyun oynarkarsa oynasınlar. Akrep alev çenberinde sonunda kendi kendini sokacak. Bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak.