YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 15 Şubat 2018 09:59

DOST MARKET 4. ŞUBEYE ULAŞTI

DOST MARKET 4. ŞUBEYE ULAŞTI
Bornova’da iyilikler de sıkıntılar da paylaşılarak dayanışma anlamında örnek projeler üretiliyor. Bu projelerden biri olan ve tüm Türkiye’ye örnek teşkil eden Dost Market Projesi’nden yararlananların sayısı 5 bin 280’i buldu.
İyiliğin buluşması

Bornova’da iyilikler de sıkıntılar da paylaşılarak dayanışma anlamında örnek projeler üretiliyor. Bu projelerden biri olan ve tüm Türkiye’ye örnek teşkil eden Dost Market Projesi’nden yararlananların sayısı 5 bin 280’i buldu. İhtiyacı olan ailelere gıda, temizlik ve giyim gibi malzemeleri kendilerine verilen kartla Dost Market mağazalarından ücretsiz şekilde alıyor. Dost Market’in Altındağ Şubesi’nden yararlananlar bir araya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da onları yalnız bırakmadı.

Bornova Belediyesi’nin bir sosyal sorumluluk projesi olarak Türk Kızılayı Bornova Şubesi işbirliği ile 2014 yılında hayata geçirdiği ve 4 şubeye ulaşan Dost Market’ten, bu gün ihtiyacı olan 5 bin 280 aile yararlanıyor. Aileler “Dost Market Buluşmaları” adı altında düzenlenen etkinliklerle istek ve önerilerini kurulan stantlar aracılığı ile iletme şansı buluyor.

Altındağ Şubesi’nden yararlananlar için düzenlenen Dost Market Buluşması’na Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı.  Toplantıda Afrin operasyonunda şehit olan askerlerimiz için dua okundu. Dost Marketten yararlananlar adına konuşan Ülkü Şen, dayanışmaya gösterdiği önem nedeniyle Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti.

Sizlere hizmet bizim için onur

Dost Market Projesi’nin 4. Yılını doldurduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu toplantıları sürekli yaparak vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Geçen hafta Çamdibili hemşehrilerimizle buluştuk. Bu hafta da burada sizlerle birlikteyiz. Altındağ Dost Market’ten Koşukavak, Merkez, Yeşilçam, Kavaklıdere, Çamkule, Zafer, Birlik, Meriç ve Serintepe mahallelerinde yaşayan, ihtiyacı olan yaklaşık 1380 ailemiz yararlanıyor” dedi.

Çamdibi, Altındağ, Doğanlar ve Bornova Merkez olmak üzere ilçenin 4 farklı noktasında marketlerin bulunduğunu belirten Başkan Atila, “Biz bu iyiliğin marketini paydaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte kurduk. Çünkü kimsenin yatağa aç girmemesini arzu ediyoruz. Bu marketler aracılığı ile sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz” dedi.

Altındağ Dost Market toplantısına Bornova Belediyesi’nin çeşitli etkinliklerinde destek olan İzmirli yardımsever sanatçı Mikrop Hikmet’te katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.