KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 24 Şubat 2017 10:43

"Dünyada benzeri yok"

Dünyaca ünlü reklamcı Tarık Akan Gençlik Merkezi'ne hayran kaldı

Şili'de 1988 yılında yapılan referandumdaki "Hayır" kampanyasını yürüten ünlü reklamcı Eugenio Francisco Garcia Ferrada Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluştu. Merkezi de gezen Ferrada, yetkililerin "Türkiye'de benzeri olmayan bir gençlik merkezi" ifadesine de "Dünyada benzeri yok" karşılığını verdi. 2017 yılı içinde yapımına başlanacak Kültür Merkezi'nin temel atma törenine de davet edilen Ferrada, "Ona da katılmak isterim" dedi.

İzmir'de çeşitli ziyaretlerde bulunan dünyaca ünlü reklamcı Eugenio Francisco Garcia Ferrada Buca Belediyesi'nin Tarık Akan Gençlik Merkezi'ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık ile CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haydar Göktepe'nin karşıladığı ünlü reklamcı, merkezde bulunan gençlerle sohbet etti. Ünlü reklamcıya ziyareti sırasında CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ile Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse de eşlik etti.


4 binin üzerinde üyesi bulunan Tarık Akan Gençlik Merkezi'ni gezen Ferrada, merkezde bulunan gençlerle sohbet etti. "Gelecek sizinle mümkün" diyen Ferrada, gençlere "Ayrım gözetmeksizin hepiniz için güzel olacak bir ülke ortaya koymanız gerekiyor" öğüdünde de bulundu.

5 katlı Tarık Akan Gençlik Merkezi'nin tüm katlarında yer alan hizmetleri tek tek gezen Ferrada, merkez yöneticilerinin "Türkiye'de benzeri yok" tanımlamasını "Dünyada benzeri yok" diye düzelterek, hayranlığını dile getirdi. Ferrada, Merkezde verilen hizmetlerden üniversiteli gençlerin ücretsiz yararlanmasına ise "Buralı gençler çok şanslı" yorumunda bulundu. Buca Belediyesi'nin önümüzdeki aylarda yapacağı Kültür Merkezi temel atma törenine davet edilen ünlü reklamcı, onur duyduğunu belirterek, "Ona da katılmak isterim" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.