GÜNDEM Haber Girişi : 12 Aralık 2016 16:23

EGE-KOOP 32.Yılını kutladı...

EGE-KOOP 32.Yılını kutladı...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve gazetelerin bölge temsilcileriyle bir araya geldikleri buluşmada paylaştı

"DÖRT BAŞKANIN DÖRT MEVSİM BULUŞMASI?"

 EGE-KOOP'UN 12.PROJESİ EGE-KOOP DÖRT MEVSİM KONAKLARI,  GÜZELBAHÇE-URLA İLÇELERİNİN ÇAM VE ZEYTİN AĞAÇLARININ ARASINDA 130 MİLYON TL HARCANARAK, ARITMA TESİSİ, SU DEPOSU DAHİL, KANALİZASYON, ELEKTRİK VE DİĞER TÜM ALTYAPISI İLE TAMAMLANDI.  EGE-KOOP GENEL BAŞKANI ASLAN BU GURURU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAOĞLU, GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI İNCE VE URLA BELEDİYE BAŞKANI UYAR'IN KATILDIĞI BULUŞMA İLE KUTLADI.

32.onur yılını kutlayan Ege-Koop, 12. Projesini  "DÖRT MEVSİM KONAKLARI"nı tamamlama mutluluğunu, proje sosyal tesis alanında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve gazetelerin bölge temsilcileriyle bir araya geldikleri buluşmada paylaştı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, başkanlara ve gazetecilere projenin tamamlanma aşamaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Genel Başkan ASLAN, "Güzelbahçe-Urla arasındaki 185 dönüm imarlı konut alanında 7 tip proje uygulamasıyla 130 milyon liraya mal olan Dört Mevsim Konakları projesini de ülkemizin içinden geçtiği olumsuz koşullara rağmen, tüm altyapı imalatlarıyla birlikte geri dönüşümlü arıtma tesisini tamamlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

ORMAN İÇİNDE AVRUPA KÖYÜ

Hüseyin ASLAN, Güzelbahçe-Urla ilçelerimizin tam ortasında, baş döndürücü bir güzelliğe sahip doğanın kalbinde, asırlık çam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bir ormanın tam ortasında 130 milyon TL harcanarak tüm alt yapısı, su deposu, geri dönüşümlü arıtma tesisi dahil, eşsiz deniz manzarasıyla Çeşmealtı, Urla Körfezi, Karantina Adası ve Yassıcaada'nın tüm görkemiyle gözler önünde olduğu Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'nda, Ege-Koop'un yine zoru başardığını vurguladı. Aslan,  "2010 yılında yolu, elektriği, suyu ve kanalının olmadığı; gidiş-gelişin bile çok zorlu olduğu alanda, Güzelbahçe-Urla arasındaki 185 dönüm arsa üzerinde projelendirdiğimiz modern yaşam alanı, 2. derece SİT olan imarlı alanda, SİT kurulunun onayladığı projeyi uygulayarak; plan gereği kesilebilecek ağaçları muhafaza etmek suretiyle olmaz denileni yine başardık. Yerleşim planı itibarıyla çalışma şartlarının zorlu olduğu arazide; oksijen deposu, modern bir Avrupa köyünü, proje ortaklarının güvenleriyle ve maddi-manevi katkılarıyla, İzmir'de örnek alınacak bir yaşam kenti  yapmanın huzuru içerisindeyiz" diye konuştu.

 

HER EV İÇİN 500 M2 BAHÇE

Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'nda, her evin ortalama 500 m2'nin üzerinde özel bahçesi olduğunu belirten ASLAN şunları söyledi: "Dubleks, yarım ve tam tripleksten oluşan konaklarımız ile; sakinlerinin ilkbaharı, yazı, kışı, sonbaharın her anını keyifle yaşayabilecekleri ve Urla Körfezi manzarasıyla İzmir'e 20 dakika mesafedeki sağlık deposu bir yaşam merkezi oluşturduk. "EGE-KOOP DÖRT MEVSİM KONAKLARI"nda kısmi yerleşim başladı, çok özel bir dünya kentinde doktorlarımız başta olmak her meslek grubundan seçkin bir profili temsil eden ortaklarımız kentte yaşamaya başladı. Ayrıca 141 özel konuttan sınırlı sayıda konak, bahçeli villa bu özel kentte yaşamak isteyenler için bir fırsat olarak duruyor."

KOCAOĞLU'NDAN İZSU'YA TALİMAT

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İNCE  ve Urla Belediye Başkanı Sibel UYAR da konuk oldukları Ege-Koop Dört Mevsim Konakları Projesi alanını gezdi. Başkanlar, altyapısı, çevreci peyzaj düzenlemesi, sosyal tesisleriyle, yüzme havuzuyla, bir kez daha kente çok özel kent parçasını kazandıran Ege-Koop'u kutladılar ve yerleşimin başlaması nedeniyle düzenlenen buluşmada bu onura gurura oldular. Başkan KOCAOĞLU, Ege-Koop'u şehir merkezinde değil şehir dışında zor alanlarda o bölgenin planlı gelişmesine sağladığı katkı nedeniyle kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı KOCAOĞLU,  şöyle devam etti: "Ege-Koop, 32 yıldır İzmir'e kazandırdığı konutlarla birlikte o bölgenin planlı gelişmesine öncülük ederek örnek oluyor.  Ege-Koop kent içinde değil, kent dışında zor yerlerde projeleri tamamlayarak belediyelerimiz sorumluluk alanlarında sorunsuz işlere imza atmasıyla, inşaat kooperatifçiliğin yüz akı olmayı her koşulda başarıyor."

 

Genel Başkan  ASLAN  ise, konuk başkanlara teşekkürünü şu sözlerle ifade etti: "Zor yerde tamamladığımız Ege-Koop Dört Mevsim Konakları projesinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun manevi desteği her zaman bize güç vermiştir. Sayın Başkanımız doğru olduğuna inandığı her proje destek oluyor, projemizin en önemli ihtiyacı olan içme suyunun, proje alanımıza kadar getirilmesi ile ilgili Sayın Başkan KOCAOĞLU'ndan talep ettiğimizde anında talimat vererek, önemli bir eksiğimizi gidermesinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye de projenin tamamlanma aşamalarında her türlü desteği ve sorunlarımıza gösterdiği çözüm odaklı ilgiden dolayı müteşekkiriz.  Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın da kendi sınırlarında olmasa bile ulaşımla ilgili verdiği destek, bizim için hiçbir zaman unutulmayacaktır." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.