EKONOMİ Haber Girişi : 30 Haziran 2018 14:26

Egeli turizmciler genel kurula gidiyor

Egeli turizmciler genel kurula gidiyor
Ege turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) üyesi turizmciler genel kurula gidiyor.
Egeli turizmciler genel kurula gidiyor

Ege turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) üyesi turizmciler genel kurula gidiyor. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) üyesi ETİK’in 20. Olağan Genel Kurulu 29 Haziran 2018 Cuma günü Wyndham Grand İzmir Özdilek Konak 1 Salonu’nda yapılacak. Genel kurul çalışmaları saat 14.00’te başlayacak.

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, üç yıllık dönemin sonunda olağan genel kurula gidilirken Türk turizminin zor bir süreçten geçtiğini belirtti. TÜROFED’in ve ETİK’in sıkıntılı evrede konaklama sektörünün sesi, soluğu olduğunu kaydeden İşler, birlik üyesi turizmcileri ve sektörün tüm bileşenlerini 60 yılı geride bırakan kuruluşun 20. olağan genel kuruluna katılmaya çağırdı.

ETİK’in 20. Olağan Genel Kurulu'nda seçimlere Mehmet İşler'in başkanlığında tek listeyle gidilecek. Genel kurulda sektörle ilgili gelişmeler ve Türk turizminin güncel sorunları ve turizmcilerin beklentileri ele alınacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.