POLİTİKA Haber Girişi : 04 Haziran 2018 12:11

Ekonomi moral ister

Ekonomi moral ister
Ege İhracatçı Birlikleri’nin Jak Eskinazi başkanlığındaki yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ekonomi moral ister

Ege İhracatçı Birlikleri’nin Jak Eskinazi başkanlığındaki yeni yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Kocaoğlu, "Ekonomi sadece para demek değil; moral de çok önemli. Aynı durum kent yönetimi için de geçerli" diye konuştu.

Ege İhracatçı Birlikleri’nin yeni yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Koordinatör Başkan Jak Eskinazi ile Başkan Yardımcısı Birol Celep önderliğindeki Ege İhracatçı Birlikleri yöneticileri, Başkan Kocaoğlu'na “Desteğinizi her zaman yanımızda hissetmek bize güç katıyor” mesajı verdi.

Ege İhracatçı Birlikleri'nin hem kent hem de ülke ekonomisi için çok önemli bir kurum olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ekonomi sadece para demek değil; moral de çok önemli. Aynı durum kent yönetimi için de geçerli. Kentte sinerji yaratmadan, birlik beraberlik içinde olmadan bir yere varmamız mümkün değil. İzmir'deki bu uyumlu çalışmanın, bu işbirliği ve dialog ortamının artarak devamını diliyorum" diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.