POLİTİKA Haber Girişi : 08 Şubat 2017 13:00

Erdoğan tüm liderlere fark attı!

Erdoğan tüm liderlere fark attı!
MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin yayınladığı son anket çalışmasına göre liderlere duyulan güven konusunda Erdoğan hariç diğer tüm liderlerin karnesi kırık

MetroPOLL Araştırma bu kez liderlerin kamuoyu nezdindeki  güvenilirliğini masaya yatırdı. Açıklanan araştırma sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında sınıfı geçen lider yok. Ana Muhafelet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na onay yüzde 21,1, onay vermeyenlerin oranı ise yüzde 63,2. MHP lideri Devlet Bahçeli ve HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tablosu da farklı değil. Bahçeli'ye onay 10,8, onay vermeyenlerin oranı ise 66,7. Demirtaş için rakamlar sırasıyla 10,9 ve 72,7 olarak çıkıyor karşımıza. Başbakan Binali Yıldırım'ın karnesi muhalefete göre iyi, Erdoğan'a göre kötü. Binali Yıldırım'a onay yüzde 39,2 iken onay vermeyenlerin oranı ise 46,9. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 46,9 onayla, 40,7 onay vermeyenler oranını geçebilen tek lider.

İşte sonuçlar..










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.