EKONOMİ Haber Girişi : 25 Ağustos 2016 11:24

Evden eve nakliyecilere Vali'den destek

Evden eve nakliyecilere Vali'den destek
Batı Anadolu Evden Eve Nakliyeciler Derneği Yöneticileri İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi, sorunlarını anlattı.

Ziyarete Dernek Başkanı Murat Şasi, Evden Eve Nakliyeciler sektörünün önde gelen ismi Menduh Sevinç'le, Dernek Yöneticileri; Abdurrahman Cihangiroğlu, Cahit Doğan, Ayhan Kaptan, Ramazan Yeşilgöz ve Bahri Tokgöz katıldı. Özellikle korsan taşımacılar konusunda Vali Ayyıldız'dan destek isteyen ziyaretçiler, denetimlerin artırılması gerektiğini vurguladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız da, yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, Derneğin yaptırım gücünün artması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Batı Anadolu Evden Eve Nakliyeciler Derneği Başkanı Murat Şasi, evden eve nakliyecilik sektörünün en önemli sorunlarından birisinin 'korsan' ve 'kayıtdışı' çalışan işletmeler olduğunu söyleyerek, "Dernek olarak bunlarla mücadele ediyoruz. Hem sektörümüzün disipline edilmesi, hem de tüketicilerin mağduriyetini önlemek adına yürüttüğümüz mücadeleye kamu yöneticilerinden de destek bekliyoruz" dedi.

Belirli saatlerde, kentin bazı noktalarına giriş-çıkışlarının engellendiğini hatırlatan Başkan Şasi, bu konuda evden eve nakliyecilere özel bir düzenleme yapılması gerektiğini ifade etti.

Evden Eve Nakliye sektörüyle ilgili STK çalışmaları içerisinde bulunan sektör temsilcilerinden Menduh Sevinç de, sektörün Türkiye'deki ve İzmir'deki durumuyla, derneklerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız da, dernek yöneticilerine çalışmaları için teşekkür ederek, Valilik kurumu olarak kendilerine her konuda yardımcı olacaklarını vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.