KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 14 Nisan 2017 22:18

Gaziemir'den iktidara mesaj! 'Gölge etme yeter'

Gaziemir'den iktidara mesaj! 'Gölge etme yeter'
Gaziemir 20.Çocuk Şenliği için geri sayım başladı. Bu yılın teması 'Sanatla Gülümse' olarak belirlendi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise destek çağrılarına yanıt vermeyen iktidara kırgın

Bugüne kadar 23 ülkeden 7 binden fazla çoçuğu konuk eden Gaziemir bir kez daha dünyanın dört bir yanından gelecek çocukları kucaklamaya hazırlanıyor. Gaziemir 20.Çocuk Şenliği için son hazırlıkları tamamlayan Organizasyon Komitesi şenliğin teması olarak 'Sanat', sloganı olarak da 'Sanatla Gülümse' olarak belirledi. Dans, müzik, tiyatro dolu harika bir program hazırladıklarını vurgulayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un sitemi ise Kültür Bakanlığı'naydı. Bufüne kadar onlarca kez destek için başvuru yaptıklarını hatırlatan Başkan Şenol 'bırakın destek olmayı çoğu zaman cevap vermeye bile gerek duymadılar. Bufüne kadar Çocuk Şenliğimize iktidardan bir kuruş bile destek almadık. Sadece Kültür Bakanlığı değil Ulaştırma Bakanlığı da Orman Bakanlığı da bizden gelen taleplere cevap vermiyor. Bir dönem İller Bankası'ndan haber geldi 'Başkan bizzat kendisi gelsin istesin diye hiç düşünmeden gittim. Ertesi sabah paranız hazır dediler üzerinden sekiz yıl geçti hala o para gelecek. Benim onlara söyleyeceğim tek bir şey var. 'Gölge etmesinler' yeter' dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.