GÜNDEM Haber Girişi : 24 Nisan 2018 12:53

Geleceğin iş kadınları

Geleceğin iş kadınları
Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), tarafından geleceğin iş kadınlarını yetiştirmek için başlatılan “Ayşe Başarırsa” projesinde 16 başarılı kız öğrenci, eğitimlerin ilk etabını tamamladı.
Geleceğin iş kadınları 
Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), tarafından geleceğin iş kadınlarını yetiştirmek için başlatılan “Ayşe Başarırsa” projesinde 16 başarılı kız öğrenci, eğitimlerin ilk etabını tamamladı. İş yaşamına hazır olan öğrenciler, Alyans Kulüp'de düzenlenen kahvaltıda sevinçlerini LİYAKAT ve destekçileriyle paylaştı. TPI Kompozit'in proje ortaklığında KALDER İzmir Şubesi, Buca Belediyesi ve Dry Center Alsancak Şubesi ile Dimnida Yazılım desteğiyle projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen LİYAKAT Başkanı Berkay Eskinazi, “Her şey inanmakla başlar diyerek çıktığımız bu yolda inanıyoruz ki Ayşeler başaracak, Türkiye kazanacak. Bunun için de tüm İzmir'in desteğini bekliyoruz, gelin siz de Ayşelerin yüzünü güldürün” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.