YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 15 Mart 2018 17:07

Gençlik Merkezi’nde anlamlı buluşma

Gençlik Merkezi’nde anlamlı buluşma
Otistik çocuklar, üniversite öğrencileriyle birlikte çamur heykel yaptı
Gençlik Merkezi’nde anlamlı buluşma

Otistik çocuklar, üniversite öğrencileriyle birlikte çamur heykel yaptı

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile fark ve farkındalık yaratan Bornova Belediyesi, üniversite öğrencileri ile otistik çocukları buluşturdu. Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’ndeki çamurdan heykel yapma etkinliğinde hem gençler, hem de çocuklar mutluydu.

Bornova Belediyesi’nin yemekten içeceğe, çamaşır yıkamadan internete pek çok imkanı üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak sunduğu Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi, sosyal aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Büyük park içerisindeki Gençlik Merkezi’nde son olarak, Sanatçı Haluk Levent’in öncüsü olduğu AHBAP Platformu üyesi öğrenciler, otistik çocuklarla biraraya geldi.

Çoğunluğu Ege Üniversitesi öğrencisi olan gençler, otistik çocuklara çamurdan heykel yapmayı öğretti. Hem üniversite öğrencileri, hem de otistik çocuklar, bu özel atölye çalışmasında keyifli vakit geçirdi. Bornova Belediyesi’ne kendilerini otistik kardeşleri ile bir araya getirdiği için teşekkür eden Öğrenciler, yaklaşık iki saat süren etkinliğin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.