GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2018 11:28

Gönlümüz de oyumuz da Mutlu’tan yana…

Gönlümüz de oyumuz da Mutlu’tan yana…
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulu öncesi, Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek mesajları yağıyor.

Gönlümüz de oyumuz da Mutlu’tan yana…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulu öncesi, Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek mesajları yağıyor.

Kongrelerini tamamlayarak göreve başlayan yeni oda başkan ve yöneticileri,  Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretlerinde bulundu. Yaklaşan İESOB genel kurulunda Mutlu’nun neferleri olacaklarını söyleyen 6 odanın başkan ve yöneticileri, ‘Gönlümüz de oyumuz da Zekeriya Mutlu’danyanadır’ şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret eden Elektronikçiler Odası Başkanı Ali Üstün, Saatçiler Odası Başkanı AbdusselamAksunğur, Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın,  Camcılar Odası Başkanı Burhan Kocataş, Seferihisar Esnaf Odası Başkanı Rüştü Çelikgil ile Bornova Oto Tamircileri Odası Başkanı Bülent İşçi, Mayıs ayındaki kongrede Zekeriya Mutlu’yu destekleyeceklerini deklare ettiler.

Tekyürek oldular

3. Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileriyle birlikte Başkan Mutlu’yu ziyaret eden Bornova Oto Tamircileri Odası yöneticileri, camialarına gösterdiği ilgiden dolayı Zekeriya Mutlu’ya teşekkür etti.

Bornova Oto Tamircileri Odası’nın, Kooperatif  yönetimi ile işbirliği altında esnaf sanatkarlara hizmet vermeye gayret ettiğine dikkat çeken Başkan Bülent İşçi, ‘Kooperatif başkanımız Yalçın Dönmez ve yönetimiyle üyelerimize hizmet için nasıl güç birliği yapıyorsak, Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu için de elele çalışacak, tekyürek olacağız. Zekeriya Mutlu İzmir esnafı için bir şanstır. Birlik kongresinde veya öncesinde Mutlu’ya destek adına üzerimize ne düşerse yerine getirmeye de hazırız’ dedi.

Esnaf yöneticiliğin zor ve özveri isteyen bir görev olduğuna dikkat çeken İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, kendisine gösterilen teveccühten duyduğu mutluluğu dile getirdi.Esnaf kesiminin büyük sorunları bulunduğunu kaydeden Mutlu, ‘Ancak el birliği ile her türlü sorunun üstesinden gelinir. Beraber çalışarak sorunları daha kolay aşabiliriz.’ diye konuştu

Foto altı: Bornova Oto Tamircileri Odası ile 3. Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri birlikte ziyaret ettikleri Mutlu’ya tam destek verdiler.

Mutlu’nun yolu, yolumuzdur… (ayrı kutu)

Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulunan diğer odaların başkanları daözetle  şunları söyledi:

Ali Üstün (Elektronikçiler Odası Başkanı): Zekeriya Başkanımızla uzun yıllardır beraber çalışıyoruz. Odamızı ve yönetimimizi çok iyi tanıyor. Sorunlarımıza vakıf. Bu nedenle de üst kuruluşumuz olarak camiamıza her türlü katkıyı koydu. İzmir Birliği’ne yeni bir vizyon kazandırdı. Herkes tarafından takdirle karşılanan, sevilen, kapısı bize her zaman açık olan başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz. Kendisini yeniden Birlik başkanı olarak görmek istiyoruz.

AbdusselamAksunğur (Saatçiler Odası Başkanı): Saatçiler Odası’nın başına gelme sebebim Zekeriya Başkandır. Bize güvendi, destekledi. Arkadaşlarımla beraber Zekeriya başkanımızın verdiği desteğin karşılığını hakkıyla vermek için çalışıyoruz. Birlik genel kurulunda datam kadro olarak eksiksiz yanındayız. Zekeriya başkan her yönüyle çok farklı biridir. Onu hep yanımızda görmek istiyoruz. Bize her zaman yol gösteren Başkanımızın arkasındayız.

Sezai Apaydın (Kuaförler Odası Başkanı): Zekeriya Mutlu bilgiyi ve tekolojiyi yakından takip ederek tüm esnaf teşkilatına örnek oluyor. On yıldır himayesi altında görev yapmaktan gurur duyuyoruz.  Zekeriya başkanımız desteğini ve katkılarını odamızdan, camiamızdan hiç esirgemedi. Yeni dönemde birlikte görev yapacak olmaktan mutluyuz. Mesleğimizi yükseltmek adına yapacağımız çalışmalarda Zekeriya başkanın yönlendirmesine ve yol göstermesine ihtiyacımız var. Zekeriya Mutlu için birer nefer gibi çalışmaya, kongre sürecinde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Kendisini yine Birlik başkanı olarak görmek en büyük arzumuz.

Burhan Kocataş (Camcılar Aynacılar Odası Başkanı): Bizim işimiz cam ayna işidir. Duygularımız da berrak, ayna gibidir. İçimiz dışımız birdir.Biz başkanımızdan bugüne kadar gördüğümüz sevgiyi, desteği ve ilgiyi bir ayna gibi yansıtacak, Birlik genel kurulunda Zekeriya başkanımıza her türlü katkıyı vereceğiz. Mutlu’nun yolu bizim yolumuzdur.

Rüştü Çelikgil (Seferihisar Esnaf Odası Başkanı): Zekeriya başkanın verdiği destekleri unutmak mümkün değil. Şimdi sıra bizde. Yeni dönemde Zekeriya Mutlu gibi birikimli, güçlü bir başkana ihtiyacımız var. Başkanımızla ayrılamayız, tam destek vereceğiz. Kongre günü tam kadro Zekeriya Mutlu için salonda olacağız.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.