SPOR Haber Girişi : 18 Kasım 2016 10:48

Göztepe'ye Bandırmaspor maçı öncesi Bornova morali

Göztepe'ye Bandırmaspor maçı öncesi Bornova morali
Sarı-kırmızılılar Ataevi'nde Başkan Atila'nın konuğu oldu

Bornova Stadı'nda oynadığı üç maçta yenilgi yüzü görmeyen Göztepeli futbolcular ve Sarı-Kırmızılı yönetim  zorlu Bandırmaspor maçı öncesi, Bornova Belediyesi'nin kente kazandırdığı Belkahve'deki Ataevi'ni ziyaret etti. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'den önce kenti seyrettiği yer olan Belkahve'deki mekanda misafirlerini ağırlayan Başkan Olgun Atila, "Şampiyonluk yolunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. Sarı-kırmızıların Başkan Vekili Talat Papatya ise 'Bornova Bizim Evimiz' sloganını hatırlatarak, "Hem futbol, hem hentbol maçlarımızı Bornova'da oynuyoruz. Bornova gerçekten bizim evimiz oldu. Bütün kapılarını bizlere açan Başkan Atila'ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Göztepe, Cumartesi akşamı yine Bornova'da oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesi, Bornova Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de açılışını yaptığı Belkahve'deki Ata Evi'ni ziyaret etti. Futbolcular, Teknik Direktör Okan Buruk, Başkan Vekili Talat Papatya, Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Ertan ve Göztepe Müzesi Müdürü Adil Artuner'in katıldığı ziyarette sarı-kırmızılılara Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila eşlik etti. Misafirlerine Ata Evi'ni gezdiren Başkan Atila, Belkahve'nin Kurtuluş Savaşı'ndaki önemini de anlattı. Yetkililerden Ataevi ve sergilenen eşya ve resimler hakkında detaylı bilgiler alan sarı-kırmızılılar, İzmir'in kurtuluş gününün anlatıldığı belgeseli de dikkatle izledi.

 

Şampiyonluk yolunda yanınızdayız

 

Bornova'da çıktığı üç maçta yenilgi yüzü görmeyen Göztepe'nin Bandırmaspor'u da yeneyeceğine inandığı söyleyen Başkan Olgun Atila, "Sizi Bornova Stadı'ndan sonra hepimiz için çok özel olan bu mekanda ağırlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Göztepe'nin şampiyon olmasını yürekten arzu ediyorum. Bu hedefin gerçekleşmesi için Bornovalılar olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bornovamızda sakatsız, kartsız, centilmence, çok gol atıp az gol yediğiniz bir sezon geçirmenizi diliyorum" dedi.

 

Bornova Göztepe'nin evi oldu

 

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ise Başkan Atila'nın tüm ilçe halkının sahiplendiği "Bornova Bizim Evimiz" sloganını hatırlatarak, "Bu slogan bizim için çok uygun. Hem futbol, hem hentbol maçlarımızı Bornova'da oynuyoruz. Bornova gerçekten bizim evimiz oldu. Böyle özel bir mekanda ağırlanmakta çok güzel. Bütün kapılarını bizlere açan Başkan Atila'ya çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Atatürk Spor Kompleksi de Avrupalı oluyor

 

Bu arada Bornova Stadı'nın Altınordu'nun UEFA Gençlik Ligi'nde Sparta Prag ile oynadığı maça ev sahipliği yapmasınının ardından, Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi de Göztepe ile Avrupalı oluyor. Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde yer alan Sarı-Kırmızı ekip, EHF Challenge CUP 3. turunda JMS Hurry-UP takımıyla Bornova Belediyesi'nin kente kazandırdığı 2500 seyirci kapasiteli spor kompleksinde karşılaşacak. Altındağ Atatürk Spor Kompleksi 20 Kasım Pazar Günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15.00   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.