YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 09 Aralık 2017 08:49

Güzelbahçe'de kitap şenliği

Güzelbahçe'de kitap şenliği
Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi'nde açılan ve 60 yayınevinin katıldığı kitap günlerinin açılışına Belediye Başkanı Mustafa İnce, silahlı saldırıya uğradığı için gelemedi.

Güzelbahçe'de kitap şenliği

 1.Güzelbahçe  Kitap Günleri buruk başladı.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi'nde  açılan ve 60 yayınevinin katıldığı kitap günlerinin açılışına Belediye Başkanı Mustafa İnce, silahlı saldırıya uğradığı için gelemedi. Evinde istirahat ettiği için kitap günlerinin açılış kurdelasını  eski İzmir Belediye Başkanlarından Ceyhan Demir, Büyükşehir ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Belgin İpekoğlu, CHP İlçe Sekreteri Ender Özkılınç ve kitap günlerine katılan yazarlar birlikte kesti.

Eski Belediye Başkanı Ceyhan Demir, "Yıllardır Güzelbahçe'de oturuyorum. İlk kez ilçemizde bir kitap günleri gerçekleştiriliyor. Okuma alışkanlığının her geçen gün azaldığı bir ortamda böylesine bir organizasyona imza attıkları için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ve ekibini kutluyorum" dedi.

Kitap günlerinin açılışının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar,  okuyucularla söyleşi yaptı.  Ardından "Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk" adlı kitabını imzaladı. Akpınar,  geliri "Karşıyaka'nın filizleri"ne burs olarak bıraktığı kitabını imzaladıktan sonra Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi evinde ziyaret ederek, "Geçmiş olsun" dedi ve kitabını imzalayarak hediye etti.

SNS Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan ve 17 Aralık'a kadar açık kalacak olan kitap günlerinde   aralarında CHP İzmir Milletvekili  Mustafa Balbay, eski bakanlardan Yılmaz Karakoyunlu, Ataol Behramoğlu,  Aydoğan Yavaşlı, Banu Avar, Bekir Yurdakul, Berna Kumaş Sipahi, Canan Tan, Cem Seyhun Ünbay, Dilara Keskin, Enver Aysever, Ercan Doğu, Gülşah Elikbank, Halim Yazıcı, Hanefi Avcı, Hidayet Karakuş, Mavisel Yener,  Mutlu Tuncer, Nihan Ertem, Sevgi Özel, Şermin Yaşar, Şükrü Erbaş, Utku Erışık, Ümit Yaşar Işıkhan ve, Yaşar Aksoy'un da olduğu 150'ye yakın  şair ve yazar okurlarıyla buluşacak, kitaplarını imzalayacak, söyleşi yapacak. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.