YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 31 Ekim 2018 12:47

‘Hakkınızı helal edin’

‘Hakkınızı helal edin’

GÖREVİ görevi boyunca en büyük destekçisi olan köydeki vatandaşa teşekkür için ilçe turuna çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KocaoğluBergama’nın Ahmetbeyler ve Paşaköy mahallelerini ziyaret etti. 15 yılda kırsal kalkınmaya verdiği destekle köylünün sevgisini kazanan Kocaoğlu, meyve sepetleri ve kuzularla karşılandı. “Dağıttığın fidanların meyvesi, verdiğin koyununların kuzusu” diyen köylülere ‘Hakkınızı helal edin’ diye karşılık veren Kocaoğlu, şöyle konuştu:

Endişe etmeyin

“Zirvedeyken bırakabiliyor musun? Yerine düzgün bir adamın gelmesi için çalışabiliyor musun? Emaneti sağlam ellere teslim edebiliyor musun? Bu soruların yanıtı, 5 yıl daha başkanlık yapmak kadar önemli olduğunu düşünüyoruym. İzmir’i, dinamiklerini, insanını, derdini, tasasını iyi biliyorum. Büyükşehir ve 30 ilçeye, kendim gibi, güvendiğim bir adamın gelmesi için çalışıyorum. Önümüzdeki süreçte bu amaçla hareket edip, görevi sağlam ellere teslim edeceğiz. Endişeniz olmasın.”

Gönenç’i işaret etti

Ziyarette kendisine eşlik eden Bargama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’ten de övgüyle bahseden Kocaoğlu, “Doğaya saygısı ve tarihin ayağa kalkması için gösterdiği çabayla, çok özel bir insan. Yeri bende çok farklı, büyükşehir başkanı olmasını isterim” dedi.