POLİTİKA Haber Girişi : 28 Kasım 2017 15:11

Hedefimiz iktidar olmak

Hedefimiz iktidar olmak
İyi Parti Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar tarafından Buca İlçe Başkanlığına atanan Fikret Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada yenileneceğiz, güçleneceğiz, mutlu bir Türkiye Olacağız dedi.

Hedefimiz iktidar olmak

İyi Parti Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar tarafından Buca İlçe Başkanlığına atanan Fikret Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada yenileneceğiz, güçleneceğiz, mutlu bir Türkiye Olacağız." Söylemiyle çıktığımız bu kutlu yolda Buca'da teşkilatlanma çalışmalarımız süratle devam ediyor. Hepinizin bildiği üzere çok kısa süre önce kurulmamıza rağmen "Türkiye İYİ Olacak" diyenlerin sesleri her geçen gün artıyor. Halkımızın partimize gösterdiği teveccüh ve ilgi bizlerin omuzlarına da ağır yükler yüklüyor. Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizdeki teşkilatlanma süreci de hızla devam ediyor. Aktaş; "Siyasette başarı tek başına olmaz, olamaz. Tüm arkadaşlarımızla birlikte partimizin Buca'da başarılı olabilmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Buca'da ulaşılmadık vatandaş, çalınmadık kapı bırakmayacağız. İYİ Parti olarak hedefimiz iktidar olmak. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayan anlayışımızla yüzde yüze talibiz. Her Bucalı vatandaşımızın 'İYİ' olması için, yılmadan, yıkılmadan, bıkmadan, usanmadan tüm gücümüzle çalışacağız. Başarılı, inançlı yeni yüzlerin ve kadınların olduğu bir yönetim oluşturarak hizmet etmeye talip olacağız. Buca İYİ Olacak, İzmir İYİ Olacak, Türkiye İYİ Olacak" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.