YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 05 Mayıs 2018 15:39

HOŞ GELDİN BEBEK

HOŞ GELDİN BEBEK
Sosyal projeleriyle örnek belediyecilik sergileyen Çiğli Belediyesi, aileye yeni katılan minik bireyler için hoş geldin bebek çantası hazırladı.

HOŞ GELDİN BEBEK

Sosyal projeleriyle örnek belediyecilik sergileyen Çiğli Belediyesi, aileye yeni katılan minik bireyler için hoş geldin bebek çantası hazırladı. İçinde battaniye, 6 aylık bebek kıyafet seti, biberon, emzik, pudra, tırnak makası, ıslak mendil, bebe şampuanı ve bebek sabununun bulunduğu çantalar, evlerinde ailelere dağıtılmaya başlandı.

İlk çanta hediye edildi

Özel olarak hazırlanmış bebek çantasını Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın eşi Ergül Arslan, Ataşehir Mahallesinde yaşayan ve ikinci çocukları Baturalp Demir’i dünyaya getiren Bilgen Demir’e verdi. Belediyenin de kendilerinin yanında olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Bilgen Demir, “Belediyemizin bizimle olması, bizi düşünmesi çok güzel” dedi.

Hoş Geldin Bebek setinin ikincisi ise Yakakent Mahallesinde yaşayan ve iki aylık Kuzey bebeği dünyaya getiren Gülseher Erol Taş ailesine verildi. Anne Gülseher Taş, belediyenin bu çalışması ile kendilerini daha huzurlu ve güvenli hissettiklerini belirterek, “Belediyemizin bizi hatırlaması ve evimize kadar gelinmesi çok güzel oldu. Ailece mutlu olduk. Belediyemize ve başkanımıza bu anlamlı jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediyeden Hatıra

 Çiğli’nin her köşesine eşit ve kaliteli hizmet için çalıştıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “ilçemizde ayrım yapmaksızın yeni bebek sahibi olmuş tüm ailelere paketleri hediye ediyoruz. Bizden küçük birer anı olarak kalsın istiyoruz. Ailelerimizin doğum heyecanına bizler de dahil olmak, bu güzel günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Tüm bebekler aynı zamanda bizim de evlatlarımız. Her mahallemize, her semtimize ulaşarak ailelerimizi bizzat evlerinde ziyaret ediyor, Hoş Geldin Bebek çantalarımızı hediye ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.