EĞITİM Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 09:02

İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR

İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlendi

DEÜ GÜZEL SANATLAR’DA PANAYIR COŞKUSU

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ‘Sanat Panayırı’nda konuşan GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna, panayırın; öğrencilerinin ürünlerini sergilediği ve yeni işbirlikleri imkanı yakaladıkları bir organizasyona dönüştüğünü söyledi.

 Dokuz Eylül Üniversitesi GSF tarafından ikinci kez düzenlenen 'Sanat Panayırı', GSF kampüs alanında çok sayıda akademisyen, öğrenci ve sanatseverin katılımıyla başladı. Bu yıl 2-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler tarafından üretilen sanat eserleri workshoplarda sergilenirken, müzik performansları ve eğlenceli aktiviteler de göz doldurdu.

 Sanat panayırının, önemli bir sanat sunum organizasyonuna dönüştüğünü kaydeden GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna, “Öğrencilerin kaynaşması ve ürünlerinin görünür olması için Sanat Panayırını ikinci kez düzenliyoruz. Bu yılki panayırımız çok hareketli başladı. Öğrencilerimiz, kendi tasarım ve eserlerini burada sergileme imkanı buluyor. İki gün boyunca 58 stantta atölyeler, ürün satışları ve konserlerin de yer aldığı 26 kategoride çalışmalar yapılacak. Müzik Bilimleri ve Sahne Sanatları Bölümü’nde okuyan öğrencilerin kurduğu müzik grupları da etkinliklerde sahne alacaklar. Önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyon düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.