POLİTİKA Haber Girişi : 21 Aralık 2017 14:53

İKTİDAR İÇİN YOLA ÇIKTIK

İKTİDAR İÇİN YOLA ÇIKTIK
Cumhuriyet Halk Partisi Buca'da kongre heyecanı devam ediyor. Hicran Ada ilçe binasında yaptığı basın açıklamasıyla Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

İKTİDAR İÇİN YOLA ÇIKTIK

Cumhuriyet Halk Partisi Buca'da kongre heyecanı devam ediyor. Hicran Ada ilçe binasında yaptığı basın açıklamasıyla Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Eski Başkanlardan Mualla Ertaş ve mevcut Başkan Zahide Kurun'un hazır bulunduğu açıklamada. Ada, uzun yıllardır kadın kollarında görev aldığını ifade ederek bütün mahallelerde kadın olarak çalışmalar yapacaklarını ve birçok kadını partiye üye yaparak birlik ve beraberlik içerisinde bu göreve talip olduğunu açıkladı.

CHP Buca İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Hicran Ada; "Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi'nin önemli bir unsuru olan kadın kollarımız her ne kadar partimizin yan kolu olsa da, bu güne kadar en büyük görev ve sorumluluklar her zaman biz kadınlara düşmüştür. Kadınlar gerek meydanlarda çoğunluğu sağlayarak, gerekse seçim zamanı her evin kapısını çalarak, girilemez denilen yerlerde adeta çilingir olarak ve her daim büyük bir güç katarak partimizin en ön saflarında yer almıştır. Kadınlar birleştirici, yapıcı ve üretken olmuşlardır. Bugün ülkemizde kadına verilen değerin Cumhuriyet tarihimizde görülmemiş oranda azalması biz Cumhuriyet sevdalısı kadınların siyasete daha fazla ilgi duymamıza neden olmuştur" .

AKP İktidarı'nda kadına yönelik şiddettin arttığını üzülerek görmekteyiz. Her gün bir kadınımız sokak başında, evinde, okulunda veya iş yerinde saldırıya uğrayarak hayata gözlerini yummakta. İşte bu yüzden üstümüze düşen sorumluluğun farkındayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partide kadınların siyaset yapması ve mücadele etmesi bizler için gurur kaynağıdır. Bizim siyasi arenada olmamızı sağlayan Ata'mıza şükranlarımı sunuyorum. Bu gün burada ben de daha önce görev yapmış arkadaşlarımın söz verdikleri gibi ayrıştırıcı değil birleştirici olma yolunda başım dik ve onurla yürüyeceğime söz veriyor, Cumhuriyet Halk Partisi Buca ilçe kadın kollarına aday olduğumu siz değerli partililerimin huzurunda açıklıyor, desteklerinizi bekliyorum.

Mustafa Kemal'in ilke ve devrimlerinin aydınlattığı Türkiye Cumhuriyet'ini bizden sonra gelecek kuşaklara taşıma uğrunda elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğim. Arkadaşlarımla birlikte bu zorlu ve onurlu yolda sağlam adımlar atacağımıza inancım tamdır. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı bir dönemde tüm partililerimizi birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını ve sorumluluk almalarını diliyorum."

"Bildiğiniz üzere kongre seçimlerimiz hala devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İlçe Başkanlığı Seçimi ve İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı Seçimi'nde göreve gelen Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni tebrik ediyor partimiz için başarılı çalışmalar yapacaklarına inancımı belirtmek istiyorum.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.