EKONOMİ Haber Girişi : 18 Ocak 2018 16:32

“İnci” gibi defile

 “İnci” gibi defile
Geçtiğimiz yıl düzenlenen 8. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olan, bu yılki performans defilesini gerçekleştirmeye hak kazanan Amor Gariboviç’in İtalyancada inci anlamına gelen “Perla” adlı koleksiyonu moda severleri büyüledi.

 “İnci” gibi defile 
Geçtiğimiz yıl düzenlenen 8. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olan, bu yılki performans defilesini gerçekleştirmeye hak kazanan Amor Gariboviç’in İtalyancada inci anlamına gelen “Perla” adlı koleksiyonu moda severleri büyüledi.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Avrupa’nın en büyüğü IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, bünyesinde düzenlenen defileler, organizasyonlarla moda sektörüne damga vurdu. 2018 ve 2019 modasına yön verecek tasarımları incelemek isteyen profesyonel ziyaretçiler, fuarizmir’de gerçekleşen IF Wedding Fashion İzmir’e akın etti. 
Geçtiğimiz yıl birinci oldu 
Bu yıl 6 defileye ev sahipliği yapan IF Wedding Fashion İzmir’de, geçtiğimiz yıl “Zamansız” temasıyla düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olan Amor Gariboviç performans defilesini gerçekleştirdi. Gariboviç’in İtalyancada inci anlamına gelen ‘Perla’ adlı koleksiyonu, fuarizmir A Holü’nde oluşturulan defile alanında ünlü isimlerle görücüye çıktı. 
Ünlü mankenler “İnci” gibi 
Gariboviç’in 6 aydır üzerinde çalıştığı gelinlik ve abiyeden oluşan 38 parçalık koleksiyonu moda severlere görsel şölen yaşattı. Defilenin açılışında ünlü manken Çağla Şikel, podyumda oluşturulan istiridyenin içinden çıkarak podyumda yerini aldı. Şikel’le birlikte Özge Ulusoy, Irmak Atuk, Merve Büyüksaraç, Elif Ece Uzun, Ece Begüm Yücetan, Cansu Melis Karakuş, Dina Dzankovic gibi ünlü mankenler, Gariboviç’in tasarımlarıyla görsel şölen yaşattı.Gariboviç’in “Perla” koleksiyonu, moda severler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. 
Amor markası üzerinde yoğunlaşmak istiyorum 
Defile sonrasında son derece mutlu olduğunu ifade eden Gariboviç, “İnanılmaz derecede heyecanlıyım. Çok mutluyum aynı zamanda. Beklentimin üstünde bir defile gerçekleşti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok uğraştım, çok emek var. İyi geri dönüşler bekliyorum. Gelecekte, kendi ‘Amor’ markamın üzerinde yoğunlaşmak, kendimi geliştirmek ve yeni defileler yapmak istiyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Penelope Cruz’u çok seviyorum, kıyafetlerimi o giysin isterim” diye konuştu. 
Genç tasarımcılara da tavsiyelerde bulunan Gariboviç, “Kendilerine inansınlar ve yaptıkları şeyler özgün olsun. Bu şekilde başarılı olabilirler” ifadelerini kullandı. 
Atuk: Önü açık 
Defilede podyuma çıkan ünlü manken Irmak Atuk, “Yıllardır fuara geliyorum, defilelere katılıyorum. Türkiye için çok önemli bir fuar, umarım fuar katbekat büyür. Ben İzmirliyim, ne zaman gelsem zevkle çalışıyorum. İzmir’in atmosferi dünyada Avrupa’da baktığınız Fashion Week’lerin havasında. Onu bize hissettiriyorlar. Amor’un koleksiyonu çok beğendim. Amor çok başarılı ve önü açık” şeklinde konuştu. 
Heyecan vericiydi 
Ünlü manken Çağla Şikel, “Ben çok uzun zamandır fuara gelmiyordum, defile için geldim. Keyifli ve heyecan vericiydi” şeklinde konuştu. Ünlü manken Özge Ulusoy ise “Çok güzel bir akşamdı, İzmir’i çok seviyoruz. Defile de çok güzeldi” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.