EKONOMİ Haber Girişi : 17 Temmuz 2018 12:55

İNDİRİME DEVAM!

İNDİRİME DEVAM!
Bankaların konut faizlerindeki indirim kampanyası Haziran sonu itibariyle biterken Avcılar İnşaat, 120 ay vade ve 0,99 faiz oranını sürdürme kararı aldı.

AVCILAR’DAN GÖRÜLMEMİŞ KAMPANYA!

Bankaların konut faizlerindeki indirim kampanyası Haziran sonu itibariyle biterken Avcılar İnşaat, 120 ay vade ve 0,99 faiz oranını sürdürme kararı aldı.

Ekonomiyi canlandırmak için yapılan indirim kampanyasının bitmesiyle bankalar, faiz oranlarını yeniden yüzde 1.38 seviyelerine yükseltti. Son zamanlarda yatırımın en gözde merkezi olan İzmir’deki markalı konut projelerinin önemli ismi Avcılar İnşaat ise indirim kampanyasını yüzde 0.99 ile devam ettirme kararı aldı.

 Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, yatırım konusunda kararsızlık yaşayan ve konut sahibi olmayı dileyenleri cesaretlendirmek istediklerini belirterek, “Avcılar İnşaat’ın projelerine temel seviyesinden girenler, proje bittiğinde yüzde 200’lere varan oranda kazanç sağladı. Dolayısıyla yatırımı ‘dolar-euro-faiz’e değil, konuta yapmanın önemi açıkça ortada... Seçimlerden sonra projelerimize yönelik olan önemli orandaki talep artışı da bunun en büyük kanıtı. Biz de kur ve piyasadaki küçük dalgalanmalar dolayısıyla kararsızlık yaşayan yatırımcılara, “120 ay vade ve 0.99 faiz oranı kampanyası” ile önemli bir imkan sunduğumuzu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

0.99 FAİZ VE 120 AY VADE İLE İNDİRİME DEVAM!

İdris Avcı, buna ilaveten yeni bir kampanya daha başlattıklarını belirterek, “Müşterilerimiz bir cep telefonu veya bilgisayar fiyatı sayılabilecek 3 bin 890 TL peşinatla bizden konut alabilecekler. Ayrıca 120 ay vadeye kadar yüzde 0.99 faiz oranımız devam ediyor. Bildiğiniz gibi Avcılar İnşaat, 30 yıldır İzmir’de ve hiç durmadan konut, iş ve yaşam alanları üretiyor. Üretmeye de devam edecek. Devam eden projelerimizin yanı sıra 2018 yılı bitmeden temelini atacağımız projelerimiz var. 2019’da başlayacağımız projelerimiz var. 5 senede yatırımcılarına yüzde 200 kazandıran Avcılar, İzmir’in ve Türkiye’nin en istikrarlı en güvenilir markalı konut üreticisi olmayı sürdürecek” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.