EKONOMİ Haber Girişi : 14 Kasım 2016 09:17

İş'in Kalbi MÜSİAD EXPO'da Attı

İş'in Kalbi MÜSİAD EXPO'da Attı
16.MÜSİAD EXPO'ya MÜSİAD İzmir'den rekor katılım

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 16. MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında stant açan 17 İzmirli firmayı ziyaret etti.

MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü ve Yönetim Kurulu, her fuarda olduğu gibi bu fuarda da üyelerini yalnız bırakmadı. Üyelerini stantlarında ziyaret eden ve kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Ümit Ülkü, değerlendirmede bulundu.

Bu yılki fuarın ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Ülkü, "16. MÜSİAD EXPO, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi ve sonrasında devam eden hain terörist saldırılar karşısında Türkiye'de işlerin yolunda gittiğini gösteren en güzel cevaplardan biri olmuştur" dedi.

Ülkü, "Her türlü algı operasyonuna rağmen Güney Afrika'dan Hollanda'ya, Güney Kore'den Romanya'ya, Nijerya'dan Belçika'ya, Rusya'dan Sudan'a, Fransa'dan Pakistan'a, Malezya'dan Almanya'ya, Avustralya'dan İngiltere'ye kadar, dünyanın 100'den fazla ülkesinden katılan 7 binden fazla değerli iş adamının buradaki varlıkları çok önemlidir.

Ne mutlu ki bize her fuarımızı üzerine bir şeyler katarak, büyüterek, geliştirerek gerçekleştiriyoruz. Bizler bu ülkeye, bu ülke insanına, devletin başındaki insanlara güveniyoruz ve onların da bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Böyle büyük çaplı bir etkinliğin yapılması bazıları için hayal olarak görülebilir ama MÜSİAD, daha nice hayal denilen şeyleri bir bir hayata geçirmiş bir erdemli insanlar topluluğudur. Bizler biran olsun durmadık, yılmadık ve ülkemiz için, geleceğimiz için ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz" dedi.

Ülkü, "Üyelerimizi yalnız bırakmıyoruz"

Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da İzmirli firmaları yalnız bırakmadıklarını hatırlatan Ülkü, "Otomotivden gıdaya, tekstilden makine sanayisine varıncaya kadar birçok sektörden İzmir şubemizin 17 üyesi de 1102 m2'lik alanda fuarda yerini aldı ve bizler de, her fuarda olduğu bu fuarda da onları yalnız bırakmadık. Yerli ve yabancı 700 firmanın katıldığı fuarımıza dünyanın 100'ü aşkın ülkesinden 7 binden fazla iş insanı ve 150 binin üzerinde ziyaretçi katıldı. İzmirli firmalarımız da bu fuardan önemli ticari ilişkiler sağlayıp şehrimize dönmüşlerdir" dedi.

9-12 Kasım tarihlerinde CNR Fuar Merkezi'nde "İş Burada!" sloganıyla düzenlenen MÜSİAD EXPO ile aynı anda 3. High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu da (IBF) düzenlendi. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 16. MÜSİAD EXPO, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen kapanış yemeği ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.