POLİTİKA Haber Girişi : 19 Aralık 2016 08:35

İspa: 'Kıratın ayak sesleri'

İspa: 'Kıratın ayak sesleri'
Demokrat Parti Buca İlçe Başkanı Remzi İspa 'başta İzmir olmak üzere Buca ve İzmir'in diğer ilçelerinde Demokrat Parti bayrağını surlara asacağız' dedi

Demokrat Parti Buca İlçe Başkanı Remzi İspa AKP İktidarının 14 yılda Türkiye'yi çok kötü idare ettiğini topraklarımızı ve adalarımızı peşkeş çekerek sattığını belirterek " Bu duyulan ses kıratın ayak sesleridir. Çünkü pırıl pırıl hiç yıpratılmamış bir Genel Başkanımız var bu güne kadar hiç çalıp çırpmamış yalan söylememiş devamlı doğruları anlatmış Genel Başkanımızın yanı sıra parti kadrolarımızla iktidara yürüyoruz. 

Hedefimiz Başta İzmir olmak üzere Buca ve İzmir'in diğer ilçelerinde Demokrat Parti bayrağını surlara asacağız. Artık vatandaşlarımız da gerçekleri gördü ve anladı. Denenmişi değil denenmemişi başa getirelim diyorlar. Duyduğumuz bu sesler 

"Kıratın ayak sesleridir" dedi.

EMEKLİYE VERİLECEK BANKA PROMASYONLARI NEREDE ?

Demokrat Parti Buca İlçe Başkanı İspa AKP'li Milletvekillerinin ve idarecilerinin bu güne kadar vatandaşı hiç düşünmediğini, devamlı kendileri ve yandaşları için çalıştıklarını belirterek " Partinin kurucusu Genel Başkanı ve daha önce Başbakanlık yapıp şu an Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan kişi dersini çok iyi çalışmış ve arkadaşları ile yandaşlarına da yalan söylemeyi, çalıp çırpmayı çok iyi öğretmiş. Emekliye banka promosyonu vereceğiz dediler kendileri aldı bizler gene avucumuzu yaladık. Bunların her işi böyle yalan dolan ve hile. Vatandaşımız emeklimiz çöp bidonlarını karıştırıp oradan kendilerine yiyecek arıyor. Emeklimiz semt pazarları bittiğinde pazarcıların çürük ezik diye attığı gıda maddelerini seçip alarak evlerine götürüyorlar. Günlerini kurtarıp yarına Allah kerim diyorlar yazık çok yazık. Tüm bunlar yalan mı hadi yalan desinler ama hepsi gerçek belgeli fotoğraflı kanıtlı " dedi.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.