POLİTİKA Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 17:33

İZMİR'E YAKIŞAN COŞKU

İZMİR'E YAKIŞAN COŞKU
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için son zamanların en büyük katılımıyla alana inen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütünün Başkanı Deniz Yücel, 1 Mayıs Mitingine katılımlarından dolayı İzmirlilere teşekkür etti.

CHP İZMİR'DEN 1 MAYIS TEŞEKKÜRÜ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için son zamanların en büyük katılımıyla alana inen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütünün Başkanı Deniz Yücel, 1 Mayıs Mitingine katılımlarından dolayı İzmirlilere teşekkür etti.

Deniz Yücel, yaklaşık 10 bin kişilik bir kortejle CHP İzmir'in 1 Mayıs mitingi için Gündoğdu meydanına yürüdüğünü, meydanda da son dönemlerin en büyük 1 Mayıs mitinginin gerçekleştiğini ifade ederek, 'Bu katılımın ve coşkunun aslında, Türkiye'nin yönetilememesine, OHAL'e, KHK'lara ve Adaletsizliklere dur demek isteyenlerin haykırışı olduğunu' söyledi. Yücel şunları dile getirdi.

İZMİR'E YAKIŞAN COŞKU

Emeğin ve dayanışmanın günü olan 1 Mayıs işçi Bayramı İzmir'e yakışır bir katılımla ve coşkuyla kutlandı. Özgürlüklerin, demokrasinin, hoşgörünün ve cumhuriyetin kalesi İzmir'de yaşayan hemşerilerimize, sendikalarımıza, STK'larımıza, belediyelerimize ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. İzmir'in bu coşkusunu, bu dayanışmasını bir kez daha görmek çok ama çok umut verici. Bu güzel kentin insanları baskıya, anti demokratik uygulamalara, emeğin sömürülmesine, özgürlüklerin kısıtlanmasına her zaman karşı çıkmış ve tepkisini göstermiştir. 1 Mayıs'ta bu dayanışmanın ve tepkinin gösterilmesi 24 Haziran'da yapılacak erken seçimlerde baskıdan, tek adamlıktan, saltanattan ve kötü yönetimden kurtulacağımızın da göstergesidir.

CHP İZMİR 10 BİN KİŞİYLE YÜRÜDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütünün 1 Mayıs'ta emekçilerin ve İzmirlilerin yanında olmak için tüm gücüyle alana indiğini ve bugüne kadar yapılan  en büyük katılımın sağlandığını belirten Yücel "30 İlçemiz ana kademe, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte katılım sağladılar. Milletvekillerimiz, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimiz, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere ilçe Belediye Başkanlarımız, Meclis üyelerimiz ve 10 bine yakın partilimizle Gündoğdu meydanına yürüdük. Marşlarla, türkülerle omuz omuza gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüş aynı zamanda  24 Haziran seçimleri öncesi örgütümüzün heyecanını ve iktidara olan inancını gösteriyor. Bu büyük yürüyüşümüz, Türkiye 25 Haziran sabahı aydınlık, demokratik bir yönetime, halkın iktidarına uyanıncaya kadar devam edecek. Önce İzmirlilere, sonra'da CHP İzmir İl Örgütüme 1 Mayıs'ta  gösterdikleri bu dayanışma ve katılım için teşekkür ediyorum.  Emekleri, alın terleri ve demokrasiyle yönetilecek bir Türkiye için mücadele veren tüm işçi ve emekçilerimizin bayramını kutluyor, CHP olarak bu yolda her zaman yanlarında olacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.