EKONOMİ Haber Girişi : 01 Eylül 2016 12:10

İzmir EBSO'yu yakından tanıdı

İzmir EBSO'yu yakından tanıdı
Ege Bölgesi Sanayi Odası, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki standıyla sanayiciye yönelik hizmetlerini ve yatırıma hazır organize sanayi bölgelerini halka bire bir anlattı.

Ziyaretçilerini 2 Nolu holdeki standında ağırlayan Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir'deki Oda ve Borsalar içinde de tanıtımın yıldızı oldu.

İzmir'in ekonomide hak ettiği konuma ulaşması için sanayicileri cesaretlendirirken yatırım, üretim, istihdam ve ihracatın önündeki bürokratik engellerin ortadan kaldırılması yolunda ilgili bakanlıklarla kamu kurumları nezdinde girişimlerde bulunan EBSO, üyelik sürecinden belgelendirme, girişim, eğitim, araştırma, ticaret geliştirme, dış ticaret belgeleri hatta vize işlemlerine kadar sunduğu hizmetleri ortaya koydu.

85. İEF'de aktif bir şekilde yer alan EBSO şemsiyesi altında; Aliağa OSB, Bergama OSB, Kınık OSB, Menemen Plastik İhtisas OSB, Tire OSB ile Torbalı OSB ise, yatırımcılara tapusu alınır alınmaz inşaata başlanabilecek nitelikte altyapısı hazır parsellerden yatırım desteği ve tanıtıma varan çalışmalarını anlatma imkanı buldu.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "85. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katılarak binlerce İzmirli hemşehrimize Odamızın kent, bölge ve ülke ekonomisine katkısını, hem fabrikaları hem de kapasitelerini çoğaltarak üretimin artmasını, kentimizin ve ülkemizin en önemli sorunu işsizliğe çözüm bulunmasını, bütün bunların sonucunda ihracatla vergi gelirlerinin yükselmesini anlatmanın mutluluğunu yaşadık. İzmir kamuoyunda Odamızın farkındalığını görmekten de ayrıca gurur duyduk" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.