KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 17 Mart 2018 13:27

İZMİR GALASI 17MART’TA İZMİR OPTİMUM’DA

İZMİR GALASI 17MART’TA İZMİR OPTİMUM’DA
BKM Film, Türk Sinema tarihine damga vuracak komedi filmlerine bir yenisini ekliyor:

“DÜĞÜM SALONU”NUN OYUNCULARI GALA İÇİN İZMİR’E GELİYOR

BKM Film, Türk Sinema tarihine damga vuracak komedi filmlerine bir yenisini ekliyor: “Düğüm Salonu”. İzmirli ünlü oyuncu Şahin Irmak’ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı ‘Düğüm Salonu’nun yönemeni Hakan Algül. Şahin Irmak’ın, Emre Karayel, İrem Sak ve Gonca Vuslateri’yle başrollerine paylaştığı Düğüm Salonu, Salih Kalyon, Onur Buldu, Nilgün Belgün, Ayşenil Şamlıoğlu, Bilge Şen, Beyti Engin, Gazanfer Ündüz, Duygu Yetiş, Toprak Sağlam oluşan oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Kıpır kıpır ruha sahip komedi Düğüm Salonu’nda aynı gün, aynı saatte, aynı yerde, iki farklı çiftin, iki ayrı düğün hikayesi seyirciyi kahkahalara boğacak bir üslupla işleniyor.

İZMİR GALASI 17MART’TA İZMİR OPTİMUM’DA

Düğüm Salonu filminin İzmir Galası,BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek. Büyük ilgi görmesi beklenen filmin İzmir Galası17 Mart Cumartesi günü İzmir Optimum Cinemaximum salonlarında saat: 16.30’da başlayacak. Filmin başrol oyuncuları ve yönetmeni de saat 16.00’da gösterim öncesi İzmir seyircisi ile buluşacak.

Gala gösteriminin biletleri Cinemaximum.com.tr ve sinema gişesinde satışa çıktı.

“BİR İZMİR FİLMİ”

BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey “Bu sinema sezonu seyircileri çok güldürecek yapımlarla karşınızdayız. Düğüm Salonu filminin tüm çekimlerini İzmir’de gerçekleştirdik. 150 kişilik figüran kadrosunun tamamını İzmir’den temin ettik. BKM Ege Bölge Temsilciliği olarak en güzel filmleri ve oyuncuları İzmirlilerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

FİLMİN MÜZİĞİ HAYKO CEPKİN İMZALI

Filmin en çok ilgi çeken unsurlarından bir tanesi de ünlü rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin’in aranjesini yaptığı ve yorumladığı, Ümit Besen’in efsaneleşmiş şarkısı Nikah Masası. Çekilen klipte de filmin oyuncularının yer aldığı şarkı şimdiden tüm 1 milyon kişi tarafından izlendi.

BKM Yapımı“Düğüm Salonu” Profilo’nun ana desteğiyle 16 Mart’ta sinemalarda

“Düğüm Salonu” Kısa Hikaye:

Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu “Düğüm Salonu”na dönüşür.

Yılın en çok beklenen komedi filmi Düğüm Salonu’nun başrollerini Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri ve Emre Karayel paylaşıyor. Mizahı ve aksiyonu yüksek bu filmin yönetmenliğini “Eyyvah Eyvah” serisinden tanıdığımız ünlü yönetmen Hakan Algül üstleniyor.

“Düğüm Salonu” Künye:

Yapımcı: BKM / Necati Akpınar

Yönetmen: Hakan Algül

Yazan: Şahin Irmak

Oyuncular: Şahin Irmak (Serkan) , İrem Sak (Hülya) , Gonca Vuslateri (Buse) , Emre Karayel (Tarık), Onur Buldu (Oğuz), Duygu Yetiş (Nermin), Doğancan Sarıkaya (Osman),  Hakan Bulut (Foto İso), Beyti Engin (Davut), Toprak Sağlam (Müjde), Salih Kalyon (Cemil), Ayşenil Şamlıoğlu (Nebahat), Nilgün Belgün (Muazzez), Evren Duyal (Ayten), Hakan Alkın (Levent), Bilge Şen (Züleyha), Murat Karasu (Yaşar), Güneş Hayat (Füsun), Gazanfer Ündüz (Kenan) ve Burcu Altın (Cansu)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.