POLİTİKA Haber Girişi : 26 Temmuz 2018 15:01

İZMİR GENÇLİĞİ İLE ANKARA ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ

İZMİR GENÇLİĞİ İLE ANKARA ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ
Ankara’da bir takım siyasi ve bürokrasi gezilerinde bulunan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, siyasette tecrübeli bürokratların bilgi ve deneyimlerinden yararlanmanın önemini vurgu yaparak, “İzmir Gençliği ile Ankara arasında bir gönül köprüsü kuracağız"

Ankara’da bir takım siyasi ve bürokrasi gezilerinde bulunan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, siyasette tecrübeli bürokratların bilgi ve deneyimlerinden yararlanmanın önemini vurgu yaparak, “İzmir Gençliği ile Ankara arasında bir gönül köprüsü kuracağız" diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, Ankara’da Siyasi ve Bürokrasi gezisi gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Eyüp Kadir İnan, Tanıtım ve Medya İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Günaydın il gençlik kolları yönetim kurulu üyeleriyle Ankara siyasetini ziyarete çıkan AK Gençlik İzmir, İlk olarak TBMM Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

İzmir İl Gençlik Kolları, Türkiye gündemi hakkında TBMM Başkanı Binali Yıldırımla bir süre sohbet ederek, kendisi için hazırladıkları plaketi Yıldırım’a sundu.

TBMM’deki ziyaretlerine devam eden AK Gençler, ak Parti İzmir milletvekillerini de makamlarında ziyaret ederek, 27. Yasama Döneminde yürütecekleri çalışma hakkında bilgi edindi. TBMM’deki görevlerinin uzun mesailerle süreceğini vurgulayan AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, milletvekillerine üzerlerinde isimlerinin de yazılı olduğu 20bin MAH enerji kapasiteli özel powerbank hediye ederek, jest yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bakanlık makamında görüşen Pakdemirli ise, siyasi hayatında edindiği tecrübeleri gençlerle paylaştı.

TBMM ve bakanlık ziyaretinin ardından AK Parti Genel Merkez binasına geçen İzmir AK Gençlik, Genel Başkan Yardımcısı, İzmir milletvekili ve  AR-GE Başkanı Hamza Dağ,  Genel Başkan Yardımcısı Parti sözcüsü Mahir Ünal, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı ve Yalova milletvekili Ahmet Gümüş’ü ziyarette bulundu.

İZMİR GENÇLİĞİ İLE ANKARA ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ

Bürokrasi gezisinin önemine değinen AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, siyasi ve bürokrasi gezilerini 5.Olağan Gençlik Kolları sonrası planladıklarını fakat seçim startının araya girmesiyle geziyi ertelediklerini belirterek, “Siyasi ve bürokrasi geziler bizim için önemli. Büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanmak gerek. Bu gezi bize çok şey kattı. Partimizin halka açık ilk grup toplantısına katıldık. Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını dinledik. Çağrılarını dikkate aldık. Son Başbakanımız ve aynı zamanda yeni sistemimizin ilk TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ı ziyaret ettik. İzmir Gençliği onun tecrübelerinden, Cumhurbaşkanımıza yapmış olduğu yol arkadaşlığından, bakanlığından ve başbakanlığından çok şey öğrendi. Öğrenmeye de devam edecek” dedi. İnan, ziyaret kapsamında karşılıklı sohbet ettiği tüm siyasetçilere teşekkür ederek, “2 buçuk sene boyunca  TBMM’de milletvekili danışmanlığı ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği görevini Ankara’da yaptım. Ülkemizin değerli yöneticilerini, siyasetçilerini yakından tanımamız, tecrübelerinden yararlanıyor olmamız bizim için büyük bir vizyon. Gerek vizyonumuzu, gerekse çalışmalarımızı güçlendirmek adına sürekli İzmir Milletvekillerimizle, Genel Başkan Yardımcımızla, Bakanımızla ve TBMM Meclis Başkanımızla daha çok bir araya gelerek tecrübe paylaşımı ve istişareler yapacağız” dedi.

İnan, bir sonraki siyasi gezilerini ise AK Parti İzmir İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirileceğini kaydederek, “İzmir Gençliği ile Ankara arasında bir gönül köprüsü kuracağız" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.