GÜNDEM Haber Girişi : 25 Temmuz 2016 16:27

İzmir şehidini uğurladı

İzmir şehidini uğurladı
Terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu Tunceli'de şehit düşen, Bayraklı Belediyesi personellerinden Galip Kılıç'ın polis memuru oğlu Kağan Kılıç, baba ocağında toprağa verildi.

Tunceli-Ovacık Karayolu'ndaki mobil polis kontrol noktasına PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda önceki gün şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Kağan Kılıç, İzmir'de düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.


Şehit için ilk tören evinin önünde düzenlendi. Beşikçioğlu Camii'ndeki cenaze namazına baba Galip Kılıç, anne Rabia Kılıç, kardeşi Gözde Kılıç, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Abdullah Recep, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, belediye başkanları, askeri erkan, emniyet müdürleri, milletvekilleri ve binlerce İzmirli katıldı.




ŞEHİDİN İSMİ PARKA VERİLECEK


Cenaze namazı öncesi konuşan şehidin babası Galip Kılıç, "İdam gelene kadar vatan sağ olsun demiyorum. Ne kadar vatan haini varsa hepsinin asılmasını istiyorum. Oğlumun kanı yerde kalsın istemiyorum. Oğlum doğum gününde Tunceli'ye gitti. 1989'da 7'nci ayın 23'ünde dokuz doğurmuştum. 2016'da yine 7'nci ayın 23'ünde oğluma ulaşamadım ve saat 01.30'da haberini aldık. Oğlum doğarken de dokuz doğurttu ölürken de dokuz doğurttu. Bu süreçte hep yanımızda olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür ediyorum. Kendisi oğlumun ismini bir parka vereceğini söyledi" dedi.


Şehit polis memuru Kılıç, Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.