SPOR Haber Girişi : 07 Aralık 2017 09:14

İZMİR'DE BİR BUCASPOR VAR !!!

İZMİR'DE BİR BUCASPOR VAR !!!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor Kulübü yönetimi puan silme yasağının kaldırılması için çalışmalarına devam ederken sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı.

İZMİR'DE BİR BUCASPOR VAR !!!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor Kulübü yönetimi puan silme yasağının kaldırılması için çalışmalarına devam ederken sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı.

Kulüp başkanı Ahmet Doğan sosyal medyadan Bucaspor'a destek kampanyasını duyurdu. İhtiyaç duydukları kaynağı sağlamak için Banka hesabı açarak maddi destek kampanyası düzenleme kararı aldıklarını dile getiren Başkan Doğan, destek olmak isteyen tüm Bucaspor sevenlerinin desteğini bekliyoruz Garanti bankası Buca şubesi TR13 0006 2001 0050 0006 2973 58  hesaba katkı sağlayan tüm isimleri kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Doğan Ekonomik açıdan tablonun iç açıcı olmadığını Tüm Bucalıların kampanyaya katılmasını arzu ettiklerini çünkü gün fedakarlık yapma günü. Bu kampanyayla istediğimiz maddi desteği  toplayabilirsek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

DOĞAN'IN SOSYAL MEDYA MESAJI

İZMİR'DE BİR BUCASPOR VAR !!!

KULÜBÜMÜZ TAMAMEN YALNIZLIĞINA TERK EDİLDİĞİ CİDDİ BİR BUHRAN DÖNEMİNDEDİR

GÖREVE GELİNDİĞİ MART 2017 TARİHİNDEN BU YANA ÖDENMEYE DEVAM EDEN, 2011 SEZONUNDAN BU YANA ÖTELENEN KULÜP YABANCI FUTBOLCU DOSYALARINA YÜKLÜ ÖDEMELER YAPILMIŞ ANCAK DOSYALARIN TAMAMI HENÜZ KAPTILAMAMIŞ VE BU SÜREÇLERYÖNETİMİMİZİ CİDDİ ANLAMDA YIPRATMIŞTIR. 9 AYLIK SÜREÇ İÇERİSİNDE KULÜBÜMÜZÜN PUANININ SİLİNMESİ SIKINTISI YAŞADIĞI VE HER BİRİNDEN 6 PUAN SİLME CEZASI ÇIKMIŞ OLAN DOSYALARDAN TOSAİNT RICKETS, TORRİC JEBRİN, TAMANDANİ NSALİWA, MOHAMED DAHMANE VE CARLOS ALBERTO FERNANDES DOSYALARININ TOTAL BORCU, GEÇMİŞ DÖNEM FUTBOLCU BORÇLARI, GEÇMİŞ VE MUACCEL DEVAM EDEN BORÇLAR VE DEVLET BORÇLARI İÇİN YAKLAŞIK 12.000.000 TL CİVARINDA ÖDEMELER YAPILMIŞ VE DOSYALAR KAPATILMIŞTIR. KEVİN PARİENTE VE EDUARDO FERNANDES PEREİRA GOMES DOSYALARI İSE TAKSİTLENDİRİLMİŞ,YÜKSEK MEBLAĞLARDA ÖDEMELER İLGİLİ DOSYALARA YAPILMIŞ VE YAPILMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. UZLAŞI GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ ANCAK BİR SONUÇ ALAMADIĞIMIZ BİR FİFA DOSYAMIZ İLE OLAN UYUŞMAZLIĞIMIZIN ÇÖZÜMÜ NOKTASI ARTIK TAMAMEN TIKANMIŞTIR. BİR ÇOK KONUDA UZLAŞMACI, ÇÖZÜM ODAKLI VE ÖZVERİLİ DAVRANAN YÖNETİM KURULUMUZUN DA ARTIK BİR DESTEĞE İHTİYAÇ DUYDUĞUNU VE CAMİAMIZI AYAKTA TUTABİLMEK İÇİN NE DENLİ ÇABA SARFETTİĞİNİN HERKES TARAFINDAN BİLİNMESİ ARZUMUZ MEVCUTTUR. VE ÖNEMLE BİLİNMESİNİ İSTEDİĞİMİZ BİR HUSUS KULÜBÜMÜZ BU HAFTA İÇERİSİNDE 2.000.000 TL DEĞERİNDEKİ BEDELİ TAMAMLAYAMAZSA 6 PUANI SİLİNECEKTİR. BUGÜNE KADAR STADIMIZIN VE TESİSLERİMİZİN YENİLEMMESİ İÇİN DESTEKTE BULUNAN BELEDİYEMİZİN AYNI ZAMAN ALT YAPIMIZA VE A TAKIMA GIDA YARDIMI VE NAKTİ YARDIM ETMİŞ OLMASINA RAĞMEN DESTEKLERİNİN YETERLİ OLMADIĞINI GÖRÜLMEKTEDİR HİÇBİR KAMU KURUM VE KURULUŞTAN, MAÇLARIMIZA, KULÜBÜMÜZE DESTEK ZİYARETİ İÇİN GELEN, FOTOĞRAFLAR ÇEKTİRİP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞAN HİÇBİR SİYASİ OLUŞUMDAN, HİÇBİR ŞİRKETTEN, HİÇBİR İŞ ADAMINDAN DESTEK GÖRMEMİŞTİR, GÖREMEMEKTEDİR. DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZDEN BU ZORLU MARATONDA İZMİR'İMİZİN VE HATTA TÜRKİYE'MİZİN FUTBOLCU BEŞİĞİ OLAN, ALT YAPISININ BACASIZ BİR FABRİKA GİBİ TÜTTÜĞÜ VE KENDİ ÖZ DEĞERLERİ İLE ÇIKTIĞI KUPA MÜSABAKASINDA SÜPER LİG EKİBİNE KAFA TUTAN KULÜBÜMÜZÜN TÜRK FUTBOL DEĞERLERİNİ DE YAŞATABİLMEK ADINA, AYAKTA KALMASI VE FUTBOLUMUZA YENİ İSİMLER KATMAYA DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN OMZUMUZA BİR DESTEK BEKLEDİĞİMİZİN BİLİNMESİNİ İSTER, HER TÜRLÜ DESTEK VE İŞBİRLİĞİNE AÇIK OLDUĞUMUZU İLETİRİZ.
SAYGILARIMIZLA..

BURALARDA HENÜZ YAŞAMAYA DEVAM EDEN BİR BUCASPOR VARKEN DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN, BERABER YAŞAYALIM

BUCASPOR YÖNETİM KURULU

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.