GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2016 17:17

İZSMMMO'da Çağdaş Grup liste başını kadınlara ayırdı

İZSMMMO'da Çağdaş Grup liste başını kadınlara ayırdı
14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın 22.Olağan Genel Kurulu için geri sayım başladı. Seçimin iddialı grupları arasında yer alan Çağdaş Grubun aday listesi de netleşti

Siyaset ve spor dünyasının yakından tanıdığı isimlerden olan Ergül Gülbent bu kez farklı bir alanda seçim heyecanı yaşamaya hazırlanıyor. Buca'da uzun dönem Demokrat Parti ilçe başkanlığı yapan, Şirinyerspor eski başkanlarından ve Altay eski yönetim kurulu üyelerinden olan Ergül Gülbent bu kez mesleğiyle ilgili sınav verecek. 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Genel Kurulu 'nda yarışacak olan Çağdaş Grup Ergül Gülbent'i yönetim kurulu aday listesine yazdı. Mesleki sorunların çözümünde mücadele vermeye kararlı olduklarını vurgulayan Ergül Gülbent, Çağdaş Gruba destek istedi.

İLK SIRALAR KADINLARIN

Çağdaş Grup aday listesini belirledi. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu aday listesinde ilk sıra kadınların oldu

YÖNETİM KURULU

1-TÜLAY BUDAK

2- MEHMET KUZU

3-MÜFİT YILDIRIM

4-ÖMER AKBAŞ

5-VEDAT ADAK (BAŞKAN ADAYI)

6-ERGÜL GÜLBENT

7-MEHMET ÇABUK

8-EROL KUCUR

9- HARUN TUNABOYLU

DENETLEME KURULU

1-FATMA KARAKAN

2-MUSTAFA YILMAZ

3-İRFAN YILDIZ

DİSİPLİN KURULU

1-ASLI TENGİZ

2-ENİS ENGİN

3-YUSUF BÜYÜKTEPE

4-İBRAHİM ÖZTÜRK

5-ZEKİ KAPTAN


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.