YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 02 Ağustos 2018 14:27

Kadın ve çocuklara Gümüldür Orman Parkı’nda Eğlence

Kadın ve çocuklara Gümüldür Orman Parkı’nda Eğlence
Çiğli Belediyesi’nin kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlendiği etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Belediyesi bu yıl da ev kadınları ve çocukları yaz sıcaklarında serinlemek amacıyla günübirlik geziye götürdü.

Kadın ve çocuklara Gümüldür Orman Parkı’nda Eğlence

Çiğli Belediyesi’nin kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlendiği etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Belediyesi bu yıl da ev kadınları ve çocukları yaz sıcaklarında serinlemek amacıyla günübirlik geziye götürdü. Gün boyunca deniz ve güneşin tadını çıkaran kadın ve çocuklar bu tür etkinliklerin devamını istediler.

Çiğli Belediyesi kültürel ve sosyal geziler kapsamında Çiğli’de yaşayan 200 kişilik kadın ve çocuk grubunu Gümüldür Orman Parkına götürdü. İlk etapta geziye 5 mahalleden kadınlar katılırken, önümüzdeki hafta diğer mahallelerden katılımcılarla her gün Gümüldür Orman Kampı’na gezi düzenlenecek.

Başkan Hasan Arslan uğurladı

Sabah erken saatlerde hareket eden 5 otobüsü belediye önünde tek tek ziyaret eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan eşi Ergül  Arslan ile birlikte kadınlara eğlenceli bir gün dileyerek, onları uğurladı. Gümüldür’e yolculuk başladıktan kısa bir süre sonra gün boyunca sürecek keyifli anlar başlamış oldu.

Gün boyu eğlence

Eğlenceye şarkılar söylenerek başlandı ve halaylarla devam edildi. Güzel bir öğle yemeğinin ardından kadın ve çocuklar, akşam saatlerine kadar plajın ve denizin tadını doyasıya çıkardılar. Gümüldür’ün enfes doğa güzelliği eşliğinde gezintilere katılanların akşam saatlerine doğru Çiğli’ye yolculuğu başladı.

Sosyal ve kültürel etkinlikler önemli

Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamda organizasyonlar düzenlemeyi çok önemsediklerini belirten Başkan Arslan, “Hepimiz hayatın içinde büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıların bir günlüğüne de olsa unutulması için çabalıyoruz. Kadınlarımız ve çocuklarımız bizim baş tacımız. Onları bu faaliyetlere dahil ederek eğlenceli anlara tanıklık etsinler istiyoruz. Onları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Her zaman onların yanında olacağız. Tüm mahalleler bu gezilerden yararlanacak” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.