POLİTİKA Haber Girişi : 02 Mayıs 2018 14:17

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

KAMUOYUNUN DİKKATİNE
02.05.2018 tarihli Takvim Gazetesi’nin 1. sayfasında yayınlanan, ‘’Tacettin Bayır Hülleye Hayır‘’ başlıklı haber

İzmir Milletvekil Tacettin Bayır kendisiyle ilgili asılsız haber yapan Ulusal gazete hakkında hukuki yola başvuracağını belirterek haber ile ilgil kamuoyunu bilgilendirdi: Bayır'ın kamuoyu ile paylaştığı açıklama:

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

02.05.2018 tarihli Takvim Gazetesi’nin 1. sayfasında yayınlanan, ‘’Tacettin Bayır Hülleye Hayır‘’ başlıklı haberinde, şahsımın, söz konusu gazetenin herhangi bir temsilcisi ile görüşme yapmadığım halde, gerçek dışı, mesnetsiz, tamamen hayal ürünü söylemlere yer verilmiş ve kamuoyunda yanlış algı oluşturulmuştur. Bu ifadelerin asla doğru olmadığını belirtmekle birlikte, hiçbir ahlak, meslek kuralının asla kabul edemeyeceği bu haksız, hayal ürünü iddiaları şiddetle reddediyorum. Bu haber aleyhime yapılmış aslı astarı olmayan, alçak provakatif bir komplodur. Bu komplo ile şahsımı toplum karşısında olumsuz bir algı oluşturulmasına ve partim ile karşı karşıya getirme amaçlanmıştır.  Gerçeklere dayanmayan bu haber için hukuki yollara başvurarak takipçisi olacağımın bilinmesini ister, kamuoyuna saygı ile duyururum.

Tacettin BAYIR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.