POLİTİKA Haber Girişi : 14 Kasım 2017 17:50

Kapı kapı dolaşıyoruz

Kapı kapı dolaşıyoruz
Tam 54 ilden büyük nüfusuyla İzmir'in en kalabalık ilçesi olma yükünü omuzlayan Buca'da siyaset sadece erkeklerin tekelinde olmaktan çıkıyor.
Kimin ne sorunu varsa ilgilenmeye çalışıyoruz
Tam 54 ilden büyük nüfusuyla İzmir'in en kalabalık ilçesi olma yükünü omuzlayan Buca'da siyaset sadece erkeklerin tekelinde olmaktan çıkıyor. AK Parti Buca Kadın Kolları Başkanı Zülfiye Kula, Sosyal İşler Başkanı Hediye Karabulut, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Nihal Kuyucu ve Tanıtım Medya Sorumlusu Aslı Küçükabaz yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı. 60 kişilik yönetim kuruluyla her mahallede karınca gibi çalışan mahalle temsilcileriyle birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Kula, 'mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayan mesaimiz gece geç saatlere kadar sürüyor. 2019'da Buca'ya AK Parti bayrağını dikmek için bütün kadınlarımız canla başla çalışıyor. Kimin ne sorunu varsa ilgilenmeye çalışıyoruz. Gördüğümüz ilgi bizi gelecek adına çok umutlandırıyor' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.