SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2016 15:08

Karabağlar'ın yıldızlarına 'Saygılı' destek

Karabağlar'ın yıldızlarına 'Saygılı' destek
Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, Karabağlar'daki Bahar Futbol Turnuvası'nda, spor malzemesi sponsoru olduğu yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Kestanepazarı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını kutladı.
Karabağlar Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde organize edilen Karabağlar Halk Eğitimi Merkezi Kupası 2.Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası, Narlıdere Altınordu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Karabağlar ilçe sınırlarında faaliyet gösteren ilk ve ortaokulların Minik, Küçük ve Yıldız olmak üzere 3 kategoride takımlar halinde katıldığı turnuvaya, geleceğin sporcularının ilgisi yoğun oldu.

Turnuvanın "yıldızı", Yıldızlar kategorisinde çıktığı tüm karşılaşmalarda izleyicilere futbol ziyafeti sunan Kestanepazarı Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı'ydı. Kestanepazarı Kulübü'nün şampiyon "yıldızları" kupa ve madalyalarını aldılar. Turnuva'nın başarılı diğer yıldızları gibi, Kestanepazarı Kulübü sporcuları da unutamayacakları bir gururu paylaşmanın onurunu yaşadılar.

ÖZEL TEŞEKKÜR

Kestanepazarı Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi Ali Koç, Karabağlar Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gençleri sporla kaynaştıran bir turnuva organize ettikleri için teşekkür etti. Koç, "Kestanepazarı Kulübü olarak, turnuvaya katılan tüm kulüplerimizin idarecilerini ve sporcu kardeşlerimizi kutluyoruz. Turnuva boyunca ana sponsorumuz Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği'nin Başkanı ? kulüp kurucularımızdan Hasan Dayhan'a, Forma-Eşofman-Sportif Malzeme sponsorumuz Bilal Saygılı ve Saygılı Rulman Ailesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı ise, öğrenci kulüp takımlarına ve amatör sporlara katkı vermeye devam edeceklerini belirterek, "Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Onların sağlıklı geleceklerinin en önemli  dayanağı sportif faaliyetler. Saygılı Rulman Ailesi olarak, çocuklarımıza ve sağlıklı geleceğimize sahip çıkmaya, amatör sporlara ve okul turnuvalarına destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.